buton de apasat cu creionul

Marius '95

troubleShooter
Fac modding la carcasa. Imi trebuie un buton de reset din ala mic care se apasa cu creionul. Unde gasesc? Pe Ali/Ebay n-am reusit sa gasesc, sau poate nu stiu eu sa caut.
M-am uitat la niste butoane SMD de diverse inaltimi care ar putea intra printr-o gaura in plasticul carcasei, din spate, dar nu-mi place ca baza este foarte ingusta si nu cred ca o sa-l pot lipi fara ca lipiciul sa intre si in el.

Last edited:
Majoritatea butoanelor de reset sunt custom sau doar butoane generice (nu neapărat SMD) cu o gaură în carcasămai mică decât ele. Adică aș lua un push button generic și aș da o gaură mică în carcasă astfel încât să fie un pic înăuntru butonul, cât să nu îl poți apăsa din greșeală, doar cu o sculă. De prins așa ceva aș prinde cu hot glue (ceea ce se și întâmpla în carcasele mai vechi) sau aș folosi un buton pe un pcb biscuite, gen https://www.emag.ro/push-button-compatibil-breadboard-ai0138-s254/pd/DGBZQGMBM/ - iar pcb-ul prins de carcasă pe urmă în diverse forme - lipici, șuruburi etc. Am mai adaptat butoane de genul cu pila, dacă era prea lungă tija de apăsare.

Nu stiu cum naiba am reusit sa creez topicul asta in sectiunea de comunicatii.
Rog un moderator sa-l puna unde trebuie - la cumparaturi. Multumesc.

Fac modding la carcasa. Imi trebuie un buton de reset din ala mic care se apasa cu creionul. Unde gasesc? Pe Ali/Ebay n-am reusit sa gasesc, sau poate nu stiu eu sa caut.
M-am uitat la niste butoane SMD de diverse inaltimi care ar putea intra printr-o gaura in plasticul carcasei, din spate, dar nu-mi place ca baza este foarte ingusta si nu cred ca o sa-l pot lipi fara ca lipiciul sa intre si in el.
Switch de la un mouse nu merge?

Back