Boxe Bowers&Wilkins DM603 S3

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Un coleg de la muncă vrea să facă un upgrade la boxele actuale și ar vrea să le vândă undeva prin ianuarie, dacă și prietena e de acord :smile: Sunt o pereche de Bowers&Wilkins DM603 S3, ca cele din poza din review-ul de aici. Ca istoric, au fost luate acum vreo 2+ ani ca refurbished by manufacturer in UK, și de atunci folosite în condiții foarte bune împreună cu un Marantz. Boxele sunt momentan în Iași, așa că întreb dacă e cineva interesat de ele pentru ca omul să le aducă în București cu mașina personală - nu merge des, iar următorul drum e weekendul ăsta. Sau dacă e cineva în Iași interesat să le asculte, acum ar fi o ocazie bună.
 
Eu as cam fi interesat si nu prea, ti-a spus si un pret?
Ma gandesc sa le pun langa Microlab-uri, nu stiu cum se vor auzi impreuna, asa ca probabil as vrea sa le ascult inainte.
 
Last edited:
La prima strigare omul îmi spusese 400€, dar nu părea foarte pregătit să le vândă. Sper că și le aduce în București, că tot zicea că îi lipsește muzica.
 
Salut!

S-a decis colegul ăla al tău să vândă boxele??? :smile:
Știu că a trecut ceva timp, DAR cu atât mai bine. Poate s-a hotărât dacă da sau nu.
 
Ăăăăă habar n-am dacă mai are boxele alea :biggrin: Dar îl întreb.

[edit] Yup, încă disponibile, pot fi testate în București. Vrei contact pe privat să vorbești cu omul?
 
ăăăă....o să vă răspund cât de repede pot, tot pe privat ca să nu mai stresăm cititorii forumului cu chestii care nu-i interesează...zic...
 
He he he!
Am fost „away” de pe acest forum o perioadă. Acum am revenit și am spus: „de ce nu???”
Acuma...na...dacă ține-ține, mi-am zis!
 
Back
Top