Bocanci - unde?

Mi-am luat 2 perechi Salomon, Escape si SpeedCross GTX, ce sa zic foarte buni, usori, talpa ortholite excelenta, am mers si 20 km fara niciun disconfort. Speed cross cam bălțați pentru gustul meu, dar am ales o varianta cu cat mai putine culori si chiar si asa parca i-am luat din bazar de la Suceava.

Desi acopera aproape toate cerintele intiale din #127, din pacate, un mare minus e faptul ca picioarele imi fierb in suc propriu si nici vorba de aerisire, cu toata mama Clima shieldului sau GTX ului. Si eu nici macar nu prea transpir de fel. Evident ca nu ma asteptam sa ma simt ca in șlapi la partea de aerisire, insa imi clocotesc picioarele pur si simplu.

Deci in continuare caut:

Am nevoie de o pereche de de pantofi pt calatorie, drumetie, in principal mers pe jos prin oras zeci de km, care sa fie:

Cat mai usori
Impermeabili
De vara - cu aerisire cat mai buna
Talpa relativ groasa - astfel incat sa nu simt fiecare pietricica
Lavabili
Fara insertii metalice in talpa -astfel incat sa nu ma frece prea mult cei de la securitate in aeroporturi

Scuze pentru off topic si multumesc in avans pentru orice sugestie, brand, link catre magazin online care comercializeaza asa ceva .
 
Si uite asa a facut marketingul sinteticofil inca o victima. :biggrin: Bine ca nu ai dat multi bani pe ei. :goofy:
 
Pentru impermeabili nu cred ca ai optiune de aerisire peste GoreTex; e cam ori-ori. Eu ma impac bine cu Salomon GTX, dar nu ii port la 35-40 de grade pentru ca atunci sigur nu ploua, folosesc perechea non-GTX care e mult mai aerisita.
 
Impermeabili și cu aerisire se bat cap în cap. Membrana impermeabilă permite ceva evacuare a umidității, dar nu-ți va fi nici răcoare sau măcar plăcut. Pentru verile de la noi (și temperaturile la nivelul asfaltului) iei unii din mesh cât mai bine ventilați. Gen, Kalalau M.
 
Eu pentru vara am niste Salomoni Techamphibian. Nu-s deloc impermeabili dar sunt foarte aerisiti si comozi. Si daca se uda, se usuca in 5 minute. Ideali in oras si in padure daca nu e foarte noroi. :smile:
 
Uite poza din PM putin retusata:
 

Attachments

  • pantof.jpg
    pantof.jpg
    27.8 KB · Views: 19
Back
Top