Best of YouTube

Eu nu pot "performa" la nivelul lor nici daca as avea vila mea proprie la munte, cu garaj, curte si padure in spate si nici daca as manca 3 mese pe zi la Hilton. Eu zic sa te mai uiti o data la filmuletul ala cu pianistul de 3 ani (sau cati are) postat in topicul Youtube.
 
Revizuieste putin. Citeste despre copii si muzica. Si de altfel compari un talent rar cu oamenii obisnuiti.
 
Ala nu-i talent. E mult exercitiu. Si pe mine ma puneau sa cant Bach la 10 ani si repetam mecanic notele, nici nu stiam macar ce melodie trebuie sa iasa.
 
Marius, acel copil poate fi numit talent chiar si pentru cit efort a depus sa munceasca (sau sa repete). Nu multi copii de varsta lui pot sa depuna un asa efort, si in concluzie este o exceptie de la medie.
 
Desigur, în contextul generației ADHD, orice copil care are răbdare să repete mai mult decât media este un talent. La fel și bunul simț, it's a fucking superpower.

common-sense-superpower.thumbnail.jpg
 
Simpatic filmuleț, una dintre încercările sprijinite de YouTube în cursa de a deveni și producător de conținut.

Drone.
 
Răspund la:
Pentru mine, astea două sunt clipurile de top de pe YouTube.
1. (are un mesaj religios) http://www.youtube.com/watch?v=cyheJ480LYA (popular pe aici - http://www.godtube.com/)
Nici eu nu doresc sa le comentez, dar e greu sa nu intreb: WTF? Top 2 pe YouTube o chestie de duzina? Din milioane sau miliarde de inregistrari eu nici nu as putea sa fac un top, daramite sa pun ceva pe locul 1, in nici un caz ceva atat de subtire. Pentru locul 2 macar inteleg optiunea.
 
E=Mc2 Einstein's Big Idea (Part 1 of 2)



E=Mc2 Einstein's Big Idea (Part 2 of 2)


Si inca una:

Quantum Mechanics

 
Last edited by a moderator:
Un interviu cu regizorul William Friedkin despre filmul lui. Regizorul explica cum Paramount, Universal si alte corporatii "pierd" documentele referitoare la copyright-ul filmelor vechi pentru a forta lumea sa vada doar filme noi, pentru ca fara copyright, un DVD/Blueray nu poate fi lansat pe piata.
 
Last edited by a moderator:
Am gasit o serie de documentare foarte interesante legate de istoria computerelor. Partea cea mai buna este ca totul e povestit chiar de cei direct implicati: Bill Gates, Steve Jobs, Steve Wozniak, Steve Ballmer, Larry Ellison, etc.
Documentarele au fost realizate in 1996 respectiv 1998+.




Continuarea a fost realizata cativa ani mai tarziu (1998+) si trateaza istoria aparitiei retelelor de calculatoare, din nou, povestita de cei direct implicati (fondatorii 3Com, Ciso, etc.):



 
Last edited by a moderator:
Back
Top