Baterii Li-ion 18650

Nu am zis nimic de AA Li-ion. De altfel e cam ciudat, nu se prea potriveste voltajul si riscul e mare.
18650 e forma comuna pentru Li-ion si apoi au aparut in marimi mai mari.
Păi, da, dar astea 18650 nu se pot folosi decât la anumite dispozitive, ori noi suntem în mare măsură dependenți de AA și AAA.
Da, e 40 de lei livrarea, nu prea mai merită.
 
Încă există o singură fabrică de acumulatori NiMH cu rezistență internă mică (ready to use), așa că e complicat de spus care-i diferența între ele.
 
  • Like
Reactions: Neo
GP au acumulatori de 2600mAh LSD care au primit review-uri foarte bune. Se numesc Recyko Pro. Din pacate nu au durata foarte mare de viata, dar la pretul pe care il au nu le poti avea pe toate.
 
De-ăia mi-am luat eu ahiar acum, Recyko+ Pro, da' AAA de 800 mAh. Am luat și un set de 4 AAA Duracell precharger, să vedem cum se comportă comparativ cu ce mai am și eu pe-acasă, că rămăsesem în pană. Am aruncat vreo 8 bucăți de drăcii de-alea de la Lidl, vechi, primii acumulatori, care nu erau ready to use și vreo 3 bucăți Sanyo, nu Eneloop. Au rezistat, pe partea de AAA, două seturi de Eneloop și vreo alte câteva de Tronic, din Lidl, de-astea mai noi, care sunt foarte bune. La AA, la fel, Eneloop vreo 3 seturi, Tronic la fel și mai am niște Varta, Sony, ultimii cam cu figuri.
 
Eu nu vorbesc din reviews ci din experiența proprie. Până acum câțiva ani am tot cumpărat GP atât AA cât și AAA. Absolut toți au ajuns la gunoi după câteva încărcări, recunosc, pe un MH-C401FS. Eu m-am săturat deci de marca asta.
 
Eu am zis foarte clar care e modelul bun. Nu oricare! Dar voi nu si nu, betmen betmen.
Cei care nu sunt "ready to use" sau LSD - Low Self Discharge se autodescaraca rapid.
 
Vad ca incepi cu o reclama, nu e chiar cel mai bine, dar ... hai sa comentez.
500mA nu e o incarcare potrivita in opinia mea. Mai degraba ar fi cativa amperi intrucat celulele astea ar trebui sa aiba curenti de descarcare decenti, nu 500mA.
Pe de alta parte sustii ca folosesti un incarcator/descarcator care e in stadiul de prototip. Inteleg ca tu il produci? Ce aparatura folosesti pentru calibrare, daca cumva exista vreuna individuala?
 
Back
Top