Bârâie boxele - caut service

Daca nu poti ajunge in Buc cu ele schimba condensatorii direct, nu mai sta dupa masuratori. De obicei condensatorii de genul asta costa pana in 2-3 lei bucata, daca ii schimbi pe toti nu risti nimic, doar eviti inca o schimbare peste 6-12 luni la ce ar fi ramas din aia vechi.
 
Că tot mi-am adus aminte. M-a mâncat undeva să cumpăr nişte căşti Wireless ieftine (chinezării) prin radio. Problema e că se aude un zgomot de fond în ele, constant, dependent de volum (creşte dacă ridic volumul). Merită să le duc la meşterit sau le donez cuiva care are nevoie? M-au costat 30 RON, deci dacă repararea costă 100 RON nu merită.
 
Donează-le. Ca să n-ai zgomot pe căști wireless trebuie să schimbi tot. Am văzut AKG-uri wireless de 300 de lei cu zgomot de fond, la chinezi de 30 de lei nu prea ai ce să le ceri.
 
Sa completez cu ceva ce consider relevant. Zgomotul se aude la fel indiferent de volum, sursa audio (si deconectate de la pc), sau oprite din telecomanda. O sa incerc sa fac o poza, poate nu e de la condensatori.
Calitatea audio poate fi afectata de problema asta?
 
Din ce zici tu pare sa fie zgomotul produs de fond produs de amplificator, sau cel ajuns acolo din transformator; nu prea ai ce-i face, alt sistem e solutia cea mai potrivita. Condensatorii ar fi ciudat sa faca asta, am vazut niste Microlab Pro-1 la care un condensator se masura zero si celalalt la o valoare in marja de eroare a aparatului si tot nu fasaia continuu, doar pacanea/paraia cand mergea muzica.
 
O sa incerc sa scot si cablul de la PC la boxe (un ilustru no-name de vreo 10 metri), asa nu am incercat, am scos doar mufa din pc, desi nu cred ca are vreun efect, ca bazaie si oprite.
De schimbat nu le-as schimba, eventual mi-as lua un amplificator si as dezactiva amplificatorul lor, daca este posibil.
 
E si asta o varianta, dar un amplificator decent costa ~400-500 RON la SH (vintage model) sau 1000-1200 RON un model nou, entry-level. Sincer nu stiu (a se citi nu cred) ca boxele alea merita un asemenea amplificator. :mda:
 
Back
Top