Bancuri

Rezonabilitate...

Un individ isi suspecta sotia ca avea un alt barbat. Intr-o zi, se hotari sa vina acasa la o alta ora ca deobicei si a surprins-o efectiv, dormind cu alt barbat.
Scoase revolverul cu grija, ca sa nu-i trezeasca… il arma… si cand era gata sa traga primul glont… incepu sa se gandeasca….
In ultimul timp, isi daduse seama ca viata lui de barbat casatorit, se imbunatatise. Sotia nu-i mai cerea bani sa cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate ca aparea mereu cu o rochie noua, o bijuterie noua sau sandale la moda.
Copiii schimbasera scoala publica din cartier, cu o scoala privata, intr-un cartier elegant al orasului. Ca sa nu mai spunem, de noua masina pe care sotia o achizitionase, in ciuda faptului ca de 4 ani nu-i mai crescuse salariul si de atunci am suspendat cota lunara pe care trebuia sa i-o dau.
Iar de provizii, ce sa mai vorbim. Niciodata nu a avut atata abundenta in casa, ca in ultimele luni. Si plata luminii, apa, telefon, internet, mobile, carduri de credit, de cat timp nici nu mai auzise vorbind
despre ele.
Motivul era ca sotia lui era o combinatie intre Nicole Kidman, cu Catherine Zeta Jones si Elizabeth Hurley. O nebunie, delicioasa, apetisanta si dorita.
A pus arma inapoi cu aceiasi grija ca sa nu-i trezeseasca si a iesit din camera incetisor.
S-a oprit in usa salonului. A aprins o tigara, a reflectat un pic si si-a zis:
“Tipul plateste chiria, supermarketul, educatia copiilor, facturile casei, masina? Toate cheltuielile casei? Eu ma culc cu ea in fiecare zi…
Si, iesind din casa, casa lui, trase concluzia:
- La naiba!!! INCORNORATUL este EL!!!”
 
Stii tu ce revolver avea ala? :tongue: La unele chiar trebuie sa tragi cocosul si sa-l armezi, nu e destul sa scoti piedica si sa apesi tragaciul.
 
Revolverul nu se armeaza.
Acu' vreo suta de ani trebuia sa-l armezi la fiecare foc in parte, nu te-ai uitat la Western Movies cand erai mic ? Poate omul avea o piesa de colectie... doamne ce-mi plac astia care vor sa impresioneze cu cunostiintele lor, chiar si in locuri unde nu-i cazul, cum ar fi pe topic de bancuri. :tongue:
 
Vezi la revolvere single action și double action, chiar și azi se fabrică ambele variante: cele single action sunt mai fiabile și mai precise.
 
cu revolverul ai rasolit-o rau de tot
Nu pricepi că e corect ce a zis? Încă se fac revolvere cu armare manuală și sunt considerate mai incomode, dar mai bune. Chiar și cele double action pot fi armate manual, iar o dată armat orice revolver se dezarmează doar manual.
http://en.wikipedia.org/wiki/Revolver#Single_action pentru existență, pentru opinii pot să caut revistele de specialitate prin pod.
 
La fel de off topic dar:
Single sau double action nu are legatura cu procesul de armare. Asa cum e definita ea, armarea aduce arma in starea ce preceda descarcarea. Fie ca e single sau double action, un revolver e gata armat de cum a fost scos din holster. Un pistol semiautomat are nevoie ca primul glont sa fie introdus manual pe teava inainte de a fi tras. Fie ca actiunea se face prin culisarea completa a slide-ului fie ca slide-ul este in pozitie deschisa si eliberat dupa introducerea incarcatorului nou. Dupa ce glontul a fost introdus pe teava, indiferent de pozitia tragaciului (single sau double action) si siguranta scoasa, pistolul semiautomat se considera armat.
 
Hei, e topic de bancuri, inlocuiti "armat revolver" cu "scos piedica revolver" si ati terminat discutia :tongue:.
 
La fel de off topic dar:
un revolver e gata armat de cum a fost scos din holster
...
Dupa ce glontul a fost introdus pe teava, indiferent de pozitia tragaciului (single sau double action) si siguranta scoasa, pistolul semiautomat se considera armat.
Cum e armat un revolver single action scos din toc dacă apăsând pe trăgaci nu se întâmplă nimic? Sigur nu se descarcă, nu e nimeni nebun să care un revolver armat în toc.

Mai apoi, pistoalele semi-automate nu sunt single action sau double action, această catalogare e specifică revolverelor. Prin definiție pistolul semiautomat se armează manual la primul foc și automat la următoarele.
 
Io tin o bata "de baseball" dosita dupa cuier dar foarte la indemana daca stii unde sa intinzi mana. Ce pistol dom'le... :biggrin:
 
laurstef cu revolverul ai rasolit-o rau de tot, da' bancu' o fost bun.

:OT: God damn it..oameni buni...ăsta e un topic de bancuri.....ce v-a apucat? Puteam să spun şi că era vorba de un tigru cu trompă!
Chiar aşa nu mai poate omul să posteze un banc decât dacă îl verifică minuţios înainte? De ce sunteţi mai catolici decât PAPA?
Fiţi serioşi dar nici PREA serioşi nu e bine.

Şi ca să vă mai "liniştiţi" puţin vă mai postez un banc.
ATENŢIE!
Acţiunea are loc pe la 1900 şi ceva. Asta ca să nu se mai găsească oarece cârcotaşi care să comenteze...una-alta...:wink:

Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un dar, si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal.
Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe. Sora si-a cumparat o pereche de chiloti. In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.
Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj:
"Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor.
Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat.
As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou. Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori o voi saruta in anul care vine!
Sper ca vineri seara cand ne vom intalni vei purta numai pentru mine.
Cu toata dragostea !

P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita"
 
Intr-un avion, pilotul si copilotul vorbeau. Pilotul apasa din greseala pe microfon si tot ce vorbesc se aude in tot avionul.
Pilotul catre copilot:
- Stii de ce as avea nevoie acum? De o cafea buna si de o felatie.
Stewardesa din spatele avionului fuge repede spre cabina sa atentioneze pilotul ca are microfonul pornit. In drum spre cabina unul din calatori catre stewardesa:
- Vezi ca ai uitat cafeaua! :haha: :hihi:
 
Back
Top