Bancuri

Daca tot o dam pe bloguri luati site-ul original al lui visurat, care merita citit in momentele de plictiseala sau oricand aveti nevoie de un ras sanatos (atentie: sunt al naibii de multe posturi in acest blog si incep toate din August; tind sa presupun ca vor fi mutate treptat pe noul site).
 
$300 for your CPU
$500 for your GFX card
$100 for your memory
$200 for your motherboard
$9.99 for your PSU

Having an Ultra product take out your computer;

PRICELESS!
 
Probabil se refera la faptul ca o sursa ieftina (cheap shot directed at ULTRA PSU's here) iti poate f*te tot calculatorul, totul spus in stilul reclamelor de la mastercard. Dar tot trebuie sa ne explice de ce sursele ULTRA sunt tinta glumei :smile:.
 
Pentru ca cei de la Ultra, o firma cam no-name, s-au trezit sa lanseze o sursa de 2kW, pentru a face fata cerintelor actuale de putere ale sistemelor moderne... :tongue:
 
Pe aici era o poza de genul asta de mai jos, dar atentie la sursele Ultra, nu toate sunt pocnitori. :wink:
 

Attachments

  • pricelesspower.png
    pricelesspower.png
    15.9 KB · Views: 333
Bancul vine din semnatura unui forumist ce a initiat acest thread. Speram sa nu trebuieasca sa schimb Ultra cu NoName tinand cont de faptul ca suma data pentru sursa este de 10 dolari in banc.
Probabil semnatura dateaza din vremea cand Ultra scotea numai gunoaie ieftine.
 
- Ospătar, aveţi icre?
- De care doriţi, roşii sau negre?
- De peşte. :lol:
 
Fază reală auzită de mine acum vreo săptămână la EuropaFM:
- De unde vorbiţi, întreabă jurnalistul, aşteptând ca interlocutorul să spună localitatea şi frecvenţa postului din localitatea respectivă.
- Din maşină!!!!!!!

Şi alta de la România Actualităţi:
Subiectul era axat pe propunerea nu-ştiu-cui de a se relua activitatea de verificare seismică a clădirilor şi, eventual, de montare a celebrei buline roşii pe clădire. Moderatorul amintea, de asemenea, de o discuţie între doi tineri aflaţi în autobuz. Unul propunea ca faza cu bulina să se aplice şi în cazul fetelor (femeilor) care sunt necăsătorite considerând că, în acest fel, lucrurile se pot rezolva mult mai uşor şi fără posibile complicaţii. Celălalt dă, însă, replica: când e să pice, pică şi dacă are şi dacă n-are bulină!
 
Spam de la alina.blonda1@yahoo.com.
Dragul Meu Andrei, Iti multumesc din tot sufletul pt recomandarea facuta ! Intr-adevar WWW.BUZO****.RO e BESTIALA !!! Acum te inteleg de ce ai zis ca ai gadilat-o pe tipa de la Rubrica FUNNY pana s-a dezbracat … MERITA !!! Am facut-o si eu si trebuie sa recunosc ca m-au cam taiat transpiratiile de incitata ce eram … dar nu mai mult decat cand am vazut striptisul de pe site … ma umezesc numai cand ma gandesc … OAU ! Si ca sa contrazic toate comentariile rautacioase despre Blonde, te instiintez la modul cel mai serios ca m-am decis sa urmez cea de-a doua facultate. Voi studia in amanunt rubrica cu centrele universitare din Romania (acest lucru il voi face impreuna cu Oana). Dar mai bine invita-ma la o cafea sa sporovaim mai mult si poate ma vei convinge sa petrcem un week-end intreg impreuna … Te sarut. Alina Blonda PS - am luat legatura cu echipa care a construit WWW.BUZO****.RO si imi vor reproiecta websitul meu de la firma ca sa arate mai cool si-un pic trendy !!! YES !!!

E foame de vizitatori. :biggrin:
 
In Cluj, invazie de sobolani. Pe strazi, prin case, peste tot... Funar disperat cere ajutor de la Bucuresti. De acolo i se raspunde: In cateva zile primesti un pachet Vine pachetul, in el un sobolan alb, micut cu un bilet Da-i drumul prin oras! Da drumul Funar la sobolan si in 24 de ore au disparut toti parazitii. Suna Funar la centru si multumeste. Dupa cateva zile invazie de soareci. La fel se cere ajutor, primeste pachet cu un soricel mic, alb, Da-i drumul prin oras! si asa dispar toti soarecii. Multmeste iar Funar dar mai zice
Ba', pe acolo pe la voi un ungur micut si alb nu aveti?
:rotf:
 
Zici tu.

More bash jokes:
<jack> Urk. I just typed "a" instead of "10"
<anubis> jack : someone must have cast a hex on you
 
Last edited:
O discutie pe Dc++:
<thestick> femeile sunt proaste
<ramona> esti tu retardat misogin
<thestick> ok
<thestick> hai sa iti demonstrez
<thestick> vom juca bambilici ca sa aflam adevarul
<thestick> incepe tu
<ramona> bambilici?
<thestick> zi un numar
<ramona> 5
<thestick> 6
<thestick> te`am batut
<thestick> incepe
<ramona> 5 miliarde
<thestick> 5 miliarde 1
<thestick> am castigat
<ramona> daca esti asa destept, de ce nu incepi tu jocul
<thestick> ok
<thestick> -5
<ramona> -10
<ramona> fffffrrrrraaaaaaaiiiiiieeeeereeeeeeeeee
<ramona> ok sunt proasta…

:rolleyes:
 
Draga Abbe,

Nu ti-am scris niciodata pana acum, dar chiar am nevoie de sfatul tau pentru o decizie cruciala. Am suspectat de ceva timp ca sotia ma inseala. Semnele obisnuite... suna telefonul si daca raspund eu, cel care ma suna inchide. Sotia a iesit cu prietenele recent foarte mult si cand o intreb cine sunt ele intotdeauna imi raspunde "Doar niste prietene de la serviciu, nu le cunosti."

Stau intotdeauna treaz sa ma uit pe geam ca sa vad taxiul ei cand vine acasa, dar intotdeauna vine jos, pe alee. Desi aud o masina care pleaca de parca ar fi coborat din ea in coltul strazii. De ce? Poate nu era intr-un taxi? Odata am luat telefonul ei doar pentru a vedea cat e ceasul si a inceput sa se enerveze si sa tipe ca niciodata sa nu ii mai ating telefonul si de ce o verificam in acest mod.

In fine, niciodata nu am deschis acest subiect cu sotia mea. Cred ca in adancul sufletului meu pur si simplu nu vreau sa aflu adevarul, dar aseara a iesit iar si m-am hotarat s-o verific mai bine.

Am hotarat sa parchez motocicleta mea Harley Davidson aproape de garaj si sa ma ascund dupa ea pentru a avea o vedere larga asupra intregii strazi cand ea ar fi venit acasa. Chiar in acel moment, cand eram culcat dupa Harley-ul meu, am observat ca prin invelisul de la supapa motorului meu parea ca se scurga putin ulei.

E ceva ce pot repara si singur sau trebuie sa o aduc inapoi la dealer?

Mersi, Stuart.
 
Back
Top