Audio / Vinyl

M-am invartit jumatate de ora in Carrefour Vulcan, intrebat peste tot daca au LP-uri. S-au uitat la mine ca la un extraterestru... Ce naiba sa mai zic? Probabil sunt la raionul la care se vinde miezul de nuca cu 25 Lei / kg. :frown: In fine... Poate ajung si prin Orhideea, desi mi-e clar ca nu voi gasi asa ceva.

LE: Carrefour Vulcan: 44.41774188, 26.07330825.
 
Miștocarule! Chiar există miez de nucă cu 25 lei kilu'. Da' la Auchan. :wink:
Cât despre durerea ta, nu sunt la un raion anume: sunt în niște coșuri cu solduri (dacă mai ai noroc). Întâmplător, când am văzut eu prima oară discurile, erau lângă raionul de tigăi. Ulterior, le-au mutat mai lângă cărți. Trebuie să sapi: pasiunea cere efort! :majoreta:

PS: nu știu pe ce criterii sunt angajați majoritatea la hypermarketuri la raioanele astea hi-tech, dar m-am învățat să nu-mi mai răcesc/bat gura/capul de pomană cu ei. Cred că mai degrabă întrebi una care aranjează conserve: s-ar putea să ai surpriza să știe unde-s elpiurile. :hihi:
 
Hei, nu am vrut sa fac bascalie. Pur si simplu constat ca sunt mult mai bine aprovizionate supermarketurile din alte orase decat cele din Bucuresti. Mereu cand merg la Brasov pic pe spate cat de mari sunt magazinele de acolo comparativ cu cele de aici. Probabil ca tine si de pretul terenurilor, cine stie...
 
Mai bine aprovizionate, sau au fost în magazine acum 5 ani și încă nu le-au vândut?
 
Inteleg ca cineva a reusit sa breveteze o metoda noua de gravare a matritelor. O fi o chestie teoretica sau au si realizat practic asa ceva? Si in final: tot rip vor ajunge vinilele astea, ca nu sta nimeni sa le care dupa el pe strada sau in masina. :goofy:
 
Tot discutand despre formate uitam un lucru esential: trebuie sa ai si material muzical pe care sa-l pui pe plastic. Ce? Ca astia tineri vad ca nu prea reusesc sa produca ceva memorabil... :frown: Mereu se asteapta noul album al (se completeaza numele unei trupe din anii 70). Sau reunirea (idem). Sau poate am imbatranit eu. :frown:
 
Poate ca ai mai imbatranit un pic din 70 incoace, dar s-a schimbat si epoca: de la rock s-a trecut la pop, house & bumti-bumti: nu prea merg pe vinil, ca dupa saptamana lor de glorie la radio nu le mai asculta nimeni.
 
...și mai e și diluția valorilor. În masa amorfă pusă în "valoare" de internet și de celelalte mijloace de (in)cultură în masă.
 
Ne e bre dilutie, valori inca exista:
 

Attachments

  • wasn.jpg
    wasn.jpg
    250.5 KB · Views: 48
  • Like
Reactions: Dan
Buna ziua. Am si eu o problema cu un pick-up Tesla GE 072 , nu reusesc sa i dau platanul jos , daca stie cineva si ma poate ajuta cu niste informatii ? Trebuie sa ajung in interior ca a sarit rotita de actioneaza platanul si sa vad daca pot sa o pun la loc.
Multumesc.
 
Salut. Incearca sa intrebi pe audioweb.ro sau sa intrebi pe elforum.ro daca nu are cineva cartea tehnica scanata.
 
Cine avea o de-asta pe vremuri era barosan... :biggrin:
Deocamdata planul cu pick-up e pus un pic un hold, insa nu e ingropat de tot. Ramane problema discurilor, consider ca vinilurile vechi se vand la niste scoruri exagerate, de baliverne audiofile...
Cum mai staţi cu programul primul pick-up?
(de acord cu ˝balivernele audiofile˝. Ce să facă şi ei, bagă baliverne să-şi vândă marfa...)
 
Back
Top