Audio / Vinyl

Mi-am adus aminte de filmuletul asta, probabil multi dintre voi il stiu. Oare lor cum le-a fost trimis pick up ul din China? Tot cu vaporul? :smile:
Si ca tot veni vorba (cica se apropie cutremuru' cel mare) niste standuri sanatoase si stabile pt niste bookshelf unde gasesc? Acum le am pe astea - sa nu cumva sa dati banii pe asa ceva!
 
Exista solutii. Pe moment weekend, mobil si tuica. E greu de tastat un raspuns in conditiile date. Dar revenim cu placere in zilele lucratoare. Multumim pentru intelegere. :smile:
 
Vin si eu cu o intrebare de baraj - ce naiba fac cei care au parchet pe jos si nu pot pune spike-uri la boxe si/sau stand-uri?
Cred că pot face un "efort" să mutileze nițel parchetul. Da' cică vin băieții cu plăci de marmură sau granit, apoi cu spike-urile pe ele. :wink: Comedia naibii.
Eu dacă aș fi haudiofil înrăit, cu niște boxe serioase, le-aș suspenda, chiar dacă le-aș "decupla" de la "masa mecanică". :hihi:
 
Spike-urile vin de obicei / de multe ori si cu niste capacele de metal pe care pun sub ele in aceste situatii. Cel putin la mine au venit cu aceste capacele inclusiv primele floorstands, adica alea mai ieftinele.
 
Well, nu toate spike-urile au capace de metal, cel putin alea de la MIssion nu au. Se pot cumpara de undeva separat?
 

Attachments

  • Spikes.jpg
    Spikes.jpg
    78.9 KB · Views: 23
Ba dimpotriva. Cea mai la indemana solutie sunt fostele fise de 500 Lei, din dural. Daca nu ai, faci un drum pana la AFI, unde te asteapta 10 bucati gratis. :smile:
 

Attachments

  • washers.jpg
    washers.jpg
    369.6 KB · Views: 31
De la Elac am un set, posibil doua daca caut bine. Le vand ieftin, 50 ron bucata. :goofy: Probabil si AdiB1 are, daca nu le-a aruncat, seria 240 sigur venea cu capace d-alea. Poate el le da mai ieftin...
 
radul: sper ca ai bagat nisip in tevi. Cu sticla aia cred ca tziuie tare fara. :frown:
Le-am bagat nisip audiofil, problema e ca sunt instabile si ca nu am deloc incredere ca o sa stea in picioare la o zgaltaitura mai zdravana.
Multumesc Cosmin, stiam de cele de pe CG, eram in cautare de alternative, pana la urma cred ca am sa mi le fac singur.
 
Bine bine, da' de unde știi tu că sunt compatibile cu aparatura ta? Mission nu scrie niciunde în manual dacă boxele ar fi halterofile sau ar prefera greutăți de-alea mici și lila pentru gagici :biggrin:
 
Roz musai, altfel e afectat sunetul. Radiatia luminoasa de alta culoare decat roz afecteaza propagarea undelor sonore prin derutare.
 
Back
Top