Audio / Vinyl

dreamer

Little Devil
Joined
Mar 22, 2004
Location
Bucuresti
La fel ca mai inainte. Adica mi-ar placea, dar ar fi o piesa de mobilier in cea mai mare parte a timpului, pe care ar trebui sa o feresc cu maxima atentie de cel mic. :smile:
Am ajuns de imi vand boxele floorstand fiindca aduna praf si ocupa loc, fiind utilizate mult mult prea rar din pacate. Deocamdata o sa raman la un aparat tip all-in-one (ma uit la un NAD C338 sau Yamaha R-N602, care fac si streaming si au si DAC integrat) impreuna cu niste bookshelf-uri (am deja, Wharf Diamond 122).
@Q: da, cam asa ceva. :wink:
 
  • Like
Reactions: Dan

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Am găsit ceva interesant - The David W. Niven Collection of Early Jazz Legends, 1921-1991. 637GB de jazz absolut moca, cu comentarii și adnotări :love:

Acum întrebarea este, cum downloadez absolut tot de acolo? Că dat click pe fiecare este oribil :smile:
 
Last edited:

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Te duci pe rutracker.org si le iei de acolo? :goofy: Muzica de acest gen si vechime este de multe ori free, nu mai exista drepturi de autor pentru ele. Mai stiam un site, imi scapa acum, de unde lua lumea muzica veche sa faca extra music packs pentru jocurile Fallout, tot asa, erau complet free si nu puteau aparea probleme legale.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Păi nu aia mă interesează, mă interesează cum le pot downloada pe astea "la calup" în loc să intru pe fiecare și să dau click pe fiecare chestie. În fine, oi face-o și pe-asta dacă nu este vreo altă soluție apoi vă cer 5$* pentru efort ca să-l pun pe FTP :goofy:

*de persoană :biggrin:
 
Top Bottom