Articole interesante din presă sau de pe bloguri

De n-oi manca tu carne vegetala de Paste si Craciun cand or afla EUropenii cum omoram noi porcu'... sa-mi spui tu mie "domnu' bausto" :biggrin:.
 
Barem il mananci. Nu-l omori ca nu ai ce face. Asta era ideea. Nu se apuca nimeni de Paste si craciun "hai sa prindem animaelele si sa le dam in cap ca e super fun, EMO day".
 
Eu din ce am inteles e doar un ritual. Si mi se pare aiurea ca in secolul 20 sa apuci sa faci asemenea omor just for the fun of one day a year.
 
Mai important este daca e nevoie de viza ca sa ajungi e insula, sau viza ca sa intri in Romania si/sau Ucraina. :kul:
 
Noi am castigat faptul ca insula o sa fie tratata ca o simpla roca si nu o sa ne "fure" apele teritoriale.
 
Domnule Ministru,

Sunteţi absolvent al UMF Carol Davila şi, deşi n-aţi practicat medicina clinică niciodată, ar trebui să vă reamintiţi că factorul care determină o bună practică medicală, chiar la nivel de sistem, este banalul parteneriat medic-pacient. Exact ca şi în afaceri, sau ca într-un cuplu, încrederea dintre cei doi membri ai parteneriatului este premisa care asigură ani buni de colaborare benefică sau, din contră, de suspiciuni şi dezgust. Marele avantaj al încrederii reciproce este că nu costă bani. ...


Sursa aici

Imi cer scuze pentru ca articolul este foarte lung, insa consider ca merita citit.
 
Cazul comunei sucevene Marginea: Risca puscaria pentru ca au construit intr-o zi un pod pe care autoritatile n-au reusit sa-l ridice in opt luni

Locuitorii comunei sucevene Marginea, disperati ca autoritatile nu au reusit sa construiasca un pod timp de opt luni, au pus mana de la mana si l-au construit singuri intr-o singura zi. Nu au terminat bine ridicarea podului ca autoritatile i-au amendat si le-au deschis dosar penal pe motiv ca au construit fara autorizatii. Primarul comunei spune ca autoritatile nu au dorit sa ii pedepseasca pe localnici si ca au fost obligate de lege. Intre timp, localnicii din Marginea au mai construit fara autorizatii o sosea si alte doua poduri. Ei spun ca vor incalca legea ori de cate ori statul ii va lasa de izbeliste.

[...]

Detalii.
 
Pentru podul ăla riscă 6 luni cică, pentru autostradă îi trimit direct pe scaun...

Aşa e treaba la noi, cei de sus nu fac nimic altceva decât să dea în cap proştilor care mai mişcă ceva. Într-adevăr suntem o ţară condusă de cretini; dar oare cine i-a ales? :rolleyes:
 
Back
Top