Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Cred ca e o tentativa bizara de joc psihologic. :smile: Spera sa influenteze adversarul destul cat acela sa isi piarda concentrarea. Altfel nu vad rostul comportamentului de circ.
 
Ministerul francez al educaţiei ar vrea să cenzureze filmul lui Cristi Mungiu

Ministerul Educatiei din Franta nu prea stie cum sa procedeze cu filmul lui Cristian Mungiu, “4 luni, 3 saptamini si 2 zile”, sustine site-ul Rue 89 si oscileaza intre dorinta de a-l cenzura si presiunea realizatorilor de film.

Filmul a fost premiat la Cannes de catre “Le jury de l’education nationale”. Conform textelor oficiale, filmele astfel premiate trebuie se fie “semnalate” profesorilor si elevilor si trebuie insotite de materiale didactice ajutatoare - recte editate pe DVD.

Cu toate acestea, ministerul a decis sa nu editeze DVD-ul si sa nu dispuna difuzarea lui in scoli “din cauza duritatii deliberate intr-un subiect foarte intim si in virtutea principiului precautiei”.
http://www.hotnews.ro/articol_77961...filmul-lui-Cristi-Mungiu-Sau-nu-Sau-poate.htm
 
Corupţie pe faţă?

Eugen Nicolaescu, ministrul Sanatatii, a propus in cadrul sedintei de Guvern de miercuri achizitionarea a aproximativ 1300 de aparate de aer conditionat care urmeaza sa fie instalate in unitatile sanitare din toate judetele.

In conditiile in care ne aflam la jumatatea verii, pentru urgentarea finalizarii acestui proiect, Eugen Nicolaescu a propus achizitionarea celor 1300 de unitati de aer conditionat prin procedura de urgenta, adica fara organizarea unei licitatii.
http://www.hotnews.ro/articol_78295...nat-pentru-spitale-la-jumatatea-lui-iulie.htm

Brusc, s-a făcut cald în România şi trebuie cumpărate instalaţii de A/C prin procedură de urgenţă. Partea bună e că nu vin la pachet cu autobuze Mercedes. :smile:
 
Genial!
Politistii romani au capturat 45 de kilograme de cocaina, drogul fiind turnat in forma de umerase. Drogurile, a caror valoare de comercializare este de aproximativ 4,5 milioane de euro, urmau sa fie preluate de un cetatean italian aflat in Romania, fiind destinate pietei stupefiantelor din Europa.

Coletele cu 77 de costume barbatesti, aranjate pe 77 de umerase „confectionate” din cocaina proveneau din Venezuela, potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei.
http://www.hotnews.ro/articol_78509-Politia-a-capturat-45-kg-de-cocaina-sub-forma-de-umerase.htm
 
Citez al patrulea comentariu, al unui glumet:
Ma ingrijoreaza stirea asta, sper sa le vanda sticletii si sa nu se scumpeasca coca k si asa cheltui o gramada de bani. Kt de stupid poti sa fi sa lasi sa se vada marfa din umerase... :frown:. Politisti cretini, imbecili, corupti... se duce drq tara asta si ei cauta in umerase dupa cocaina.
 
Genial?!? Eu as zice mai degraba din greseala... a celor care transportau. Ori n-au dat partea leului, ori au fost atat de berbeci incat au lasat marfa la vedere.
45 kg e infim la cate zeci de tone trec zilnc prin vama.
 
Am înţeles eu greşit. Credeam că turnaseră umeraşele din coca. Aia era ceva.
 
Se stia acest lucru chiar de cind a dat el ordin. :biggrin: Stiau toti cei care au guvernat in acea perioada, stiau si cei ce au guvernat dupa si totusi....O sa mai dureze pina moare saracu' de batrinete.
 
Back
Top