Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Merge foarte bine cu grayscale, nu merge cu alb-negru. Am incercat niste poze cu alb-negru si cravata rosie de pionier era albastra, steagul Romaniei era cu verde la una din culori, etc, dar cu poze greyscale mi-a facut cateva fantastic de bine, in special cele care contin si natura.
 
La mine partea cu distribuția a fost relativ ok, într-o lună am obținut certificatul de racordare. Probabil a ajutat faptul că instalația e nouă și contorul era deja digital și cu posibilitatae de înregistrare export. Dar de atunci aștept la Hidroelectrica să facă contractul - singurul contact e o adresă de mail, nu răspunde nimeni la ea, iar dacă sun la ei îmi zic că sunt ocupați și gata, nu pot să-mi spună nimic. Până atunci, dau curent gratis în rețea (conform certificatului de racordare, am dreptul să produc energie, dar conform legilor, nu este nimeni obligat să o plătească, nu există termen de răspuns pentru contract).

Ah, iar partea de petiții de pe site-ul ANRE funcționează din an în paște, pentru că nu degeaba restul fac ce vor.

1666251660722.png
 
miahi - Multumesc pentru datele respective. Imi dau seama ca, in zona in care stau, desi as avea loc de fix 14 panouri... arunc banii aiurea.
 
250 de ani de știri, astăzi gratuit. Arcanum Digiteca, biblioteca online cu care te plimbi prin timp [P] - HotNews.ro https://www.hotnews.ro/stiri-esenti...a-biblioteca-online-care-plimbi-prin-timp.htm

S-a lansat Digiteca, platforma online care centralizează milioane de documente istorice, de la ziare, reviste și publicații. Cei care sunt pasionați de istorie au acum acces la informații valoroase. În timp ce vizualizați acest articol, îl puteți încerca fără un abonament.
 
DĂRUIEȘTE VIAȚĂ | S-a încheiat construcția spitalului de copii finanțat din donațiile a 350.000 de persoane fizice şi peste 7.000 de companii ⋆ Universul.net https://universul.net/daruieste-via...e-persoane-fizice-si-peste-7-000-de-companii/

Asociaţia „Dăruieşte Viaţă” a anunţat joi finalizarea lucrărilor de construcţie la noul spital de copii ridicat „exclusiv” din donaţii şi sponsorizări în curtea Spitalului „Marie S. Curie”, transmite Agerpres.
 
SteelSeries Apex Pro TKL (2023) review: you get what you pay for, and you're getting a lot | TechRadar https://www.techradar.com/reviews/steelseries-apex-pro-tkl-review

The highly-programmable SteelSeries Apex Pro TKL is feature-rich and a great performer
Știu că am recomandat Apex Pro mai multor oameni și toți au fost mulțumiți. Acum aproximativ o săptămână am tunat stabs la una dintre ele (se auzea oribil, era deja destul de veche) și sună chiar foarte ok acum. O seringă cu lubrifiant, o pensulă și puțină răbdare și know how sunt suficiente.
 
Back
Top