Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Mda 80% din cupru vine din Rusia si 90% din neon-ul folosit de laserele care graveaza cipurile moderne provine din Ucrania. Stati nitel sa vedeti trendul real in saptamanile urmatoare, rezerva de neon mai tine 2-3 saptamani, din ce spune Samsung si TSMC...
 
Da, diferenta semnificativa e ca new pipe nu merge. :smile:) Poate s-a mai imbunatatit intre timp, ultima data cand m-am uitat la el era f slab.
 
Pe PC merge adblock-ul de la Opera, n-am instalat nimic altceva. Pentru mobil/tv insa n-am gasit vreo solutie simpla inca.
 
solutie simpla
YouTube Premium. 17€/lună și bagi până la 6 useri (parcă) în familie. Teoretic trebuie să fie toți în același loc, practic n-am văzut să fie regula asta strict controlată. În abonamentul meu sunt și părinții, și soră-mea și cumnatul, la 4 adrese clar diferite, și n-avem probleme.

Da, costul de 200€/an e cam greu de înghițit. Pe de altă parte poți asculta muzică cu ecranul închis sau trecând în alte aplicații, poți descărca clipuri offline (să se uite kinderii în excursie), și nu te mai sâcâie vreo reclamă la care să nu-i poți da skip în mijlocul melodiei. Împărțit la mai mulți oameni e chiar rezonabil ca să nu te mai enervezi.
 
Pentru muzica prefer in general radio, nu sunt fan podcasturi asa ca pentru mine youtube nu e un serviciu care sa merite abonament, nu-l folosesc deloc pe telefon/mobil ci doar pe pc ocazional pentru cateva canale unde sunt abonat.
Momentan testez Netflix pe un abonament shared cu familia cam cum zici tu, trag linie la final de an si vad daca-l mai continui si anul viitor.
 
Back
Top