Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Asta e de obicei rezultatul outsourcing-ului. Se face proiect pentru acel produs in particular, il ia cineva, face produsul cum o fi el cum il taie capul si apoi toti sparg usa. Devine un cosmar sa faci suport pentru el.
 
E vorba de codul de pe site-ul tău pentru preluat date sensibile. Paypal intră la categoria să-i lași pe alții să facă asta, tu ai doar un redirect spre paypal sau ce procesator de carduri sau loginuri vrei. Tipu' a scris undeva și că asta e preferința lui.
 
Pai se lauda ca poate. Am indoieli. PP se deschide in pagina separata, nu in site-ul unde reuseste ala sa-si bage scriptul.
 
S-a dus pe pwlă și Ars, dacă bagă titluri de-astea de clickbait + videouri care încep playback automat, de parcă datele mobile sunt nelimitate.

Din ce citesc în CVE, problema e doar la Domain Controller rulând pe Windows Server. Ai un Windows non-server pe PC? Toate bune. Ai un PC care nu e băgat în vreun domeniu, și astfel nu are o relație de încredere cu vreun controller de domeniu prin care să facă chestii la tine pe PC? Mirific. Îi scrii lui Dan Goodin să sugă o ceapă din partea mea? Fantastic.
 

 
O jucărie șmecheră: Mario Kart Live Home Circuit - nwradu blog https://www.nwradu.ro/2020/10/jucarie-smechera-mario-kart-live-home-circuit/

De remarcat noul joc Nintendo Mario Kart Live: Home Circuit, care îmbină mașini radioghidate cu realitatea augmentată. Practic face traseul de curse în camera ta, pe sub mobilă, printre oameni și alte obiecte.
Excelent, acum tot ce imi mai trebuie este ditamai casa, slab mobilata, ca sa ma pot juca. Plus un switch pentru fiecare persoana. Deci sa fiu bogat.
 
100 de € pentru o chestie (200 € pentru două) care să țină o perioadă mai lungă și cu care să te distrezi multe ore pe zi mi se pare că s-ar amortiza.

Nu mi-aș lua un produs scump pe care îl folosesc rar și puțin timp, dar o saltea, scaun birou, și alte asemenea merită o investiție mai mare.

Iar de jucat, poți merge în parc, la ore cu puține persoane, să te joci acolo, deși mă îndoiesc că majoritatea oamenilor nu au loc în casă să se joace cu o mașinuță.

Problema e că s-ar putea ca produsul să se strice rapid, asta da, mi se pare o problemă serioasă.

Am dat știrea pentru că mi s-a părut un cadou inedit.
 
Back
Top