Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Important e cat de cunoscuta si raspandita e janghina, ca practic apoi ii obligi pe utilizatori sa o foloseasca.
 
Eu mă gîndeam să îndemn tribul și hoarda către Riot.
Iangsterii folosesc uazapu doar din cauză de bunica/mătușa/șamd, ei între ei folosesc Discord - despre care nu am auzit (deocamdată) măscări.
 
Riot aplicația cam sună acasă, matrix serverul e ok dacă îl hostuiesti tu sau găsești unul de încredere, da' tot riot app tre să folosești că restul îs cam varză.
 
No comment. Undeva prin Bosnia, pe o veche biserică. Now that makes sense. :smile:
 

Attachments

  • IMG-20200131-WA0003.jpg
    IMG-20200131-WA0003.jpg
    92.6 KB · Views: 27
Criptografie, securitate, vax.


 
Last edited:
Da, dar Daily Mail acum a aflat. Sau ăsta era unul din sutele de articole de umplutură pentru producția lor de maculatură digitală.
 
Sunt interfețe wireless punct-la-punct cu echipamente laser pentru aplicații foarte specifice, nu-s consumer grade.
 
Din engleza pe care o inteleg eu "could" nu inseamna ca acum functioneaza. Pe de alta parte am dat search in pagina dupa wireless si nimic, apoi a gasit fraza.
Totusi, chiar daca interfetele pe care le folosim de ani buni sunt optice, folosesc aceeasi laseri ... Si da, se poate spune wireless ca fibra optica nu e wire ...
Dar o transmisie prin lumina punct la multipunct ... inca nu am vazut. Nu am vazut in general, indiferent de viteza.
 
Tehnologia e veche, o folosesc navele militare să comunice între ele prin cod morse într-un mod care nu poate fi interceptat de inamic decât dacă are fizic un observator între cele două nave care comunică între ele. Wireless există WiFi punct-la-punct, și mi se pare că de soluția laser am citit de mai bine de 10 ani la nivel de experiment și nu cu viteze foarte mari. Da' fibra e îngropată și merge fără probleme, pe când laserul îl întrerupe grindina, ciorile, oscilația clădirilor mai înalte. Deci nu prea văd multe cazuri de utilizare - poate doar dacă e nevoie de o conexiune temporară fără să sapi pentru fibre, sau nu poți să sapi (conexiune transfrontalieră sau ceva), sau mai știu eu ce.
 
Da, eu ma refeream la mediul consumatorilor, nu alea speciale. Si chiar alea speciale tot sunt punct la punct nu punct la multipunct.
 
Back
Top