Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Nu pot decat sa zic LOL. Nici macar nu inteleg cum blocheaza ei 5G, ca licitatia pentru frecvente a fost adjudecata demult. Dar ma rog, poate-s eu prea inginer.
 
O să pună niște abțibilduri în geam, de-alea cu beculeț care să absoarbă radiațiile, și cu mesaje de protest. Și se va trage la sorți un câștigător, ca la promoția Maggi.
 
Este posibil. Este una din destinațiile care îmi plac ca idee, deși va trebui să învăț limba nu văd asta ca o problemă majoră. Am deja cunoștințe medici acolo :smile:


 
Limba nu e usoara, dar nici imposibila, dar nu asta e un obstacol. Toata lumea vorbeste engleza, exceptiile oricum nu sunt interesante.
 
Nu sunt nici suedezele frumuseti, dar macar in general au corp frumos si sunt inalte. Daca asta consoleaza cu ceva.
 
Scria pe undeva că în US, Herbalife are de plătit o amendă de 200 de milioane de USD, pentru prostirea prostimii proaste. Doamne ajută să-i amendeze pe toți impostorii care vând minciuni. Desigur, cu trimitere și spre zona audio. :smile:
 
Da, in 2016. NY Post vorbea despre efectul devastator avut de settlement dupa un an, in 2017: ”Herbalife still strong, despite $200M settlement”
 
Back
Top