Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Sa scoatem de la naftalina cosorul lui Moceanu, e win win, mai scapam si de astia cu gura mare, ce atata libertate de expresie + protejam mediul! :smile:
 
Chestia cu paiele de inox este că există, dar sunt neigienice. Poți să dai tu cu peria prin interior până nu mai poți, tot există pericolul de creștere a chestii neidentificabile pe-acolo. Și nu vrei să înghiți fungi.
Inghiti fungi oricum. Doza minima infectanta la fungi este destul de imensa.
Paie si tacamuri de unica folosinta - sclifoseli de domnisoara batrana.
 
Ah, da, uitasem de teoria și practica în accepțiunea ta :smile:

Una este să speli furculițe, cuțite, linguri și lingurițe și alta este să cureți în mod satisfăcător paie de metal pe interior.
 
Protect Your WhatsApp Account From Malware Now:

WhatsApp users everywhere: Update your app now. A vulnerability in the app has allowed one company to install surveillance software on both iPhones and Android phones by calling users on the app, regardless of whether they answered. Worse, after a call was placed and software installed, the call could also be removed from the log, leaving no evidence that a call ever occurred.
 
Ah, da, uitasem de teoria și practica în accepțiunea ta :smile:
Una este să speli furculițe, cuțite, linguri și lingurițe și alta este să cureți în mod satisfăcător paie de metal pe interior.
Pentru cei ca tine s-a inventat pupinelul de uz casnic.
 
Dom doctor, daca pe vremuri se sterilizau ace la etuva, iar mai amu orice casa mai rasarita a cochetat cu sterilizatorul de biberoane, s-o găsi leac in bucatarie si pentru paiele alea de inox colonizate de fungi. Zic si eu....
 
Eu zic ca inainte de a cumpara asa ceva, sa stati o perioada cu un cui de 15cm intre dinți. Să vă obișnuiți cu senzația. :tongue:
 
Thanks bro! :beer: De remarcat si faptul ca patch-ul pentru XP are 520k iar cel pentru Win7 are 103MB (nu e cumulat cu altceva). :biggrin:
 
Back
Top