Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Citind pe fuga era sa te fac de doua ori albie de porci: o data deoarece credeam ca te referi la lista cu filme (postata de Olivian) si a doua oara crezand ca te iei de proxy-urile mele. :biggrin:
 
DIGI va crește prețurile unor servicii de comunicații de la 1 martie, pe fondul investițiilor în dezvoltare și ca reacție la creșterea continuă a costurilor - Telecom - HotNews.ro

Grupul DIGI/RCS&RDS, cel mai mare operator local de cablu TV și internet fix, a anunțat vineri că va crește, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate, pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor furnizate, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportă.

Despre banalul hyperlink, din perspectiva CEDO - Opinia specialistilor Tuca Zbarcea & Asociatii - HotNews.ro

În concluzie, reținem că, prin această Decizie, CEDO recunoaște și protejează utilitatea hyperlink- ului, statuând că impunerea unor restricții severe la utilizarea acestuia ar aduce atingere dreptului la liberă exprimare în mediul online.
 
Asta e noua grilă de preturi Digi.
2.jpeg


Sent from my SM-G925F using Tapatalk
 
La TV digital pretul actual e 28 si se face 30, la internet Fiberlink 300 tot asa, 28 si se face 30, 500 e 34 si se face 35 si 1000 38 si se face 40.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
 
Back
Top