Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Și cum faci dovada plății? Mai știu pe cineva care a plătit taxe online (chestii gen ghiseul.ro) și pe urmă umbla cu dosarul (nu mai era o simplă chitanță, adunase un dosar de hârtii) ca să demonstreze că chiar a plătit taxele. S-a dovedit să site-ul (unei primării) a funcționat doar câteva luni în versiunea în care a nimerit-o el și nu știa mai nimeni de el, așa că nu recunoștea nimeni "chitanțele" pe care le-a primit pe mail.
 
Eu am platit la automatele speciale din Selgros / Auchan / etc... si n-am avut probleme. Pui cartea de identitate pe scanner, iti apar pe ecran toate datele personale, bagi cardul, avizezi plata, scoti chitanta si gata.
 
:haha:Abia astept sa-i zic nevestei! Am avut o disputa pe tema asta, ea fuga sa-si declare identitatea la Voda... sa nu piarda numarul prepay. :biggrin:

PS: Pe Orange avem abonamente, pe Voda avem prepay.
 
Pe mine mă amuză teribil monocromii ăia când mă sună să-mi spună ce am mai câștigat. Îi simți de la o poștă, după limbaj, accent, nici n-ai nevoie să te uiți la număr (dacă îl afișează). Și-mi face o plăcere nebună să-i descânt la final. Mai nou, îi predau și lecții de descântece socră-mii, după ce era să ia o țeapă.

Oricum, dacă chiar nu trece legea, e clar, trăim în țara lui Papură-Vodă... deși deja știu asta.
 
Last edited:
Ca sa nu am abonamente in zece locuri de ex.;
Pentru ca a fost o evolutie istorica (de pe vremea cand de pe Dialog vorbeai numai pe Dialog si de pe Connex numai pe Connex ca altfel te storcea de bani);
Pentru ca prefer ca userii temporari (am vandut o batista pe okazii, ce rost are sa aiba ala numarul meu "bun"?) sa-i tin departe de cei permanenti;
Pentru ca e usor sa-i spui unui sef cretin (care isi inchipuie ca mobilul tau personal e mobil de servici) ca nu mai ai credit si d'aia nu l-ai sunat cand ti-a dat bip;
Pentru ca...
:biggrin:
 
Probabil că dacă o înțelegi cum se-nțelege prin Vest deja faci parte dintr-o pătură decadentă a societății și ar trebui să fii împușcat. Adică, cine are nevoie de intimitate în 2014?
 
Ecranul de start e clar si limpede: al 4-lea amendament la Constitutia SUA nu se aplica non-americanilor pe teritoriu non-american. Normal, din lipsa de jurisdictie. Asta inseamna ca e un fel de wild west legal, restul e can-can.
 
Back
Top