Articole interesante din presă sau de pe bloguri

2 way authentication se foloseste frecvent, dar nu in sisteme de uz general si nu cu smartphones. O fi activand Google aproape un milion de licente de Android pe zi, dar au nevoie de vreo 20 de ani in ritmul asta ca sa acopere pe toata lumea; de asemenea nu stiu cine ar mai fi interesat sa aibe cont pe LinkedIn sau LastFM cand securitatea devine mai complicata decat e cazul. Am primit in ultimele zile notificari de la ambii sa imi schimb parola ca e posibil sa fie sparta: ma doare undeva. Nu am nimic important ce nu poate fi recuperat, pe LinkedIn nu am decat contul si o lista de legaturi, pe LastFM nu am nimic, deci de ce sa imi pese si de ce sa ma complic cu 2 way authentication? Deja faptul ca de peste 10 ani car dupa mine un RSA SecurID, care mai e si ala spart din cand in cand (doar anul asta am inlocuit 2 la rand), e suficient de neplacut, nu mai am nevoie de un sistem pe care nu ma pot loga daca nu mai am baterie la telefon.
 
Pentru ca o sa ai baterie la laptop dar nu si la telefon. Pentru ca traiesti in epoca de piatra. GEEGEEE.

2WAYAUTH IS BEST AUTH

Also haters gonna hate.
 
Foarte bine spus. Dacă ar fi avut și carisma și talentul de a spune asta cu mai multă pasiune, nu doar să citească...
 
Cu dedicatie pentru politically correctness unde nu exista buni si slabi, they are all special. Like in special olympics.
 
Marvelous... Asta ar fi neuromarketing la următorul nivel. Brrr... tocmai am avut o viziune cu substanţa aia pulverizată peste tot în supermarketuri.... cam ca spray-urile cu arome în jurul patiseriilor.
 
I get all the hugs I want/need, np, np, just hate hugging random people :biggrin:

@Spawn - chestia aia se degradează în aer instant, putea la fel de bine să pulverizeze apă, dacă intră în organism intravenos aproape instant ce a fost sintetizată ar avea un efect, așa cum o prezintă ăla este cam la nivel de voodoo și are cam același efect.
 

How We are Losing our Freedom of Thought and Speech
- un articol (sau semnal de alarmă) destul de la obiect despre scrisul "politically correct".
It is not a hut. It is a small house. He is not an old man. He is an older person. Children can never be disobedient. Men are not lawyers, doctors, or plumbers. There are no mountains. Cake does not exist. There are no jungles. There are no widows, or house wives or senile old people.
 
Back
Top