Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Da, coerenta lasa de dorit, nu prea e clar despre ce e articolul daca abia 10% e legat de titlu si restul povesti istorice.
 
Mi-a placut raspunsul asta:
Tax law enforcement is also very unsuccessful, a company can evade millions of taxes by simply setting up a bank account in switzerland and wiring all that money there. This however only works as long as the existence of such an account is kept secret, I hacked into such a company once and readed in their mails how they did it. This company made around 2mio € profit a year and payed only 1k € taxes, because according to their tax declaration they were only making 20k € a year, heck they payed their "tax accountant" even more than they payed taxes itself. I sent evidence anonymously to interpol, the tax enforcement in switzerland, austria and germany, but they didn't even respond. I guess they just don't care.
 
I-ar crucifica pe interpolisti compania aia in instanta daca s-ar afla ca i-au targetat prin furt de informatie.
 
Pinkie Pie sux, Rainbow Dash is best pony.

XlPOg.jpg
 
Ăștia de la Condé Nast îți plătesc ceva? :tongue:

Lăsînd mișto-ul de-o parte, io sînt fan Ars, deci aprob pozitiv. :smile:
 
Ars Technica alaturi de Torrentfreak, Dailytech, Anandtech, Xbitlabs, Sayit si XF sunt siturile pe care le vizitez zilnic. Nu ma platesc (as vrea eu), sunt doar fan.
 
Din pacate articolul nu spune nimic nou ori clar, asa ca ma intreb ce vrea de fapt sa spuna, tipul ala nu cred ca scrie articole fara sens, asa ca daca cineva se prinde care e mesajul din spatele mesajului e rugat sa imi spuna si mie.
 
Nu există nici un mesaj, normal că nu au detectat nimic pentru că antivirusurile sunt o fraudă, doar malware ce scade securitatea sistemului substanțial.
 
Mie imi pare un fel de scuza, de genul "Nu am putut noi, dar n-au putut nici altii", "Creatorii de virusi sunt prea puternici, au fonduri si timp nelimitat", de parca ar munci pe capace de bere, nu pe o gramada de bani pentru versiunile corporate.
 
Aia vorbesc de 2-form security de parca ar fi SF-uri. Bancile o fac de (zeci de) ani. Pana si firmele de jocuri o au. Se pare ca wizardul meu de level 60 e mai important decat CV-ul de pe LinkedIn.

Problema nu e cu securitatea in sine, care era decenta, ci cu mentalitatile celor care fac politicile de securitate in firmele alea.
 
Back
Top