Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Pai pana acum MS a scos mai multi bani din Android decat din Windows Mobile 7.

Cum naiba sa stagneze MS cand au de lucru pana peste cap? E adevarat ca in ultimii ani au cam luat-o in freza mai peste tot in afara de XBox si partea de software pentru PC.
 
Eu nu inteleg de ce nu iau masuri firmele santajate de MS pe baza Android. Daca tot te-a silit patent trollul MS sa ii platesti pe degeaba bani nu e logic sa iti doresti sa nu faci nimic altceva care sa il ajute ?
Ceva in genul unei intelegeri intre firmele mari de smartphone hardware care sa reduca sau taie total productia de hardware pt MS Win mobile. Din ce am citit sistemul MS pt smartphoneuri stangneaza la vanzari fata de Android si deci nu e mare pierdere pt ei sa renunte sa il mai foloseasca.

In afaceri ca si in viata un compromis e necesar uneori dar daca cedezi mereu nu faci decat sa incurajezi eventualele viitoare abuzuri.
 
Eu nu inteleg de ce nu iau masuri firmele santajate de MS pe baza Android.
Nu-i asa ca-i ciudat cum toate (in afara de Motorola, parca) au plecat capul? Poate ca MS chiar are niste patente solide vs Android.
 
Poate ca MS nu are nici un patent, dar are gura mare si ailalti sunt niste chicken. Microsoft doar face pe huliganul, nu se stie ce are in rucsac.
 
Ma indoiesc ca Samsung n-are bani sa angajeze niste baieti/fete cu studii juridice sa verifice ce vor yankeii aia.
 
Nu au ce sa verifice, Microsoft nu da numere de patente ci doar spune "am patente". Companii ca Microsoft creaza mii de patente anual, cam greu sa le iei la cercetat pe toate ca sa vezi cu ce crede Microsoft ca ai probleme.
 
Si daca eu spun ca am niste patente si vin la tine sa cer bani, imi dai? Ma crezi pe cuvant? In special cand tu=ditai corporatia.
 
Cred că ar trebui să recitiţi IBM vs Sun de acum mult timp.

TL;DR said:
"OK," he said, "maybe you don't infringe these seven patents. But we have 10,000 U.S. patents. Do you really want us to go back to Armonk [IBM headquarters in New York] and find seven patents you do infringe? Or do you want to make this easy and just pay us $20 million?"

After a modest bit of negotiation, Sun cut IBM a check, and the blue suits went to the next company on their hit list.
 
Da' de ce să patentezi hârtia igienică, când poți patenta acțiunea de ștergere? Și atunci ți-s datori și ăia care se șterg cu degetul, și ăia care fac hârtie...
 
OK. Cum a pus asta mana pe Bulldozer inainte de lansarea oficiala si inaintea presei internationale de profil?
 
Discutie mare azi in birou intre fanii AMD si fanii Intel pe tema articolului aluia. Mai aveau nitel si ma capaceau aia cand le ziceam ca io nu schimb socketu de fiecare data cand fac upgrade la AMD. Nu dom'e ca power consumption... De parca stai sa numeri rotatiile la contor cand pornesti namila. Daca-l scot astia sub 1000 de lei, merita IMHO.
 
Back
Top