Articole interesante din presă sau de pe bloguri

La android fiecare aplicatie e rulata intr-o masina virtuala Dalvik (java). Teoretic, application layer-ul nu depinde de hardware-ul din spate. Practic in schimb, poti avea portiuni de cod scrise in cod nativ pentru procesor (vezi Android NDK), iar portiunile alea n-or sa se pupe foarte bine cu arhitectura x86. in plus poti avea drivere si codecuri care trebuiesc portate de pe ARM pe x86 si acolo e alta serparaie.
 
Noroc că mai sunt și unii atenți la drepturile și obligațiile consumatorilor, că dacă ar fi după toți care bifează orbește „I Agree” și dau Next... Momentan sfatul e ca oamenii să-și închidă conturile PSN și să trimită în scris denunțul necesar până când, la presiunea publicului, reglementarea va fi schimbată.
 
Un motiv în plus ca să-mi dau palme că n-am hăcuit cînd a trebuit nenorocirea aia de consolă.
Effing retards SONY.
 
Hhhh, bine ca nu esti CEO Samsung! :biggrin:

Cum ar fi fost ca in locul acelei intelegeri, MS sa ii fi cerut Samsung scoaterea de pe piata a telefoanelor cu Android?
 
Ce pacat ca cineva nu ii arata degetul lui Microsoft ca sa ii forteze sa arate daca chiar au sau nu patente incalcate de Android. Pana o sa intample asta o sa ii violeze intelectual pe toti care folosesc Linux si derivate si noi, consumatorii, platim pentru asta.
 
Hhhh, bine ca nu esti CEO Samsung! :biggrin:

Cum ar fi fost ca in locul acelei intelegeri, MS sa ii fi cerut Samsung scoaterea de pe piata a telefoanelor cu Android?

Treaba o faceam dupa ce MS a acceptat licentierea patentelor incalcate. Razbunarea nu trebuie sa fie imediata dar trebuie sa fie eficienta.

Plus ca MS dadea de Google care are destui bani si avocati ca ii dea de pamant d.p.d.v. legal daca incerca asta.
 
Finalizarea achizitiei Motorola ar trebui sa rezolve (macar partial) lipsa patentelor din portofoliul Google.
 
Plus ca MS dadea de Google
Erm, ca MS sa dea de Google, nu ar trebui ca Google sa scoata niste bani direct de pe urma Android-ului mai intai? Ceea ce nu cred ca se intampla decat in cazul producatorilor de telefoane mobile, care cer bani pe o solutie hardware + software.

Oricum, senzatia e ca MS is winning like a boss, either way. :smile:
 
Back
Top