Articole interesante din presă sau de pe bloguri


Un pui de James Blunt + Hannah Montana.

I-au pus un pistol gol în mână și l-au împușcat. Cum neînarmat? :biggrin:
White House: Osama unarmed at time of attack

Daca chiar l-au omorat (putin probabil) a fost sa-i inchida gura pentru ca nu-l puteau intr-un proces ca pe Saddam, omul stia prea multe. Si nici intr-un circ ca pe Ceausescu (remember cand CIA a declarat ca a incercat sa aplice si pe Saddam "manevra Ceausescu" dar apropiatii lui n-au cedat?) pentru ca era de fapt o martirizare pe termen lung.

Ma mir ca n-au declarat ca l-au gasit mort de foame intr-o gaura de canal, in felul asta nu era nimeni acuzat de crima de razboi. Probabil pentru ca plebea americana ar fi fost nemultumita ca nu l-au ucis inainte sa moara singur.

PS: next target? Probabil Iran, deja inchid latul in jurul lor cu "revoltele" din Siria, Egipt, etc. Dar cred ca vor amana invazia pana dupa alegeri, nu da bine pentru nici un presedinte american sa mai bifeze un razboi pe platforma electorala.
 

tumblr_lkmo8zbvXW1qbz8fho1_500.jpg

Some kind of monster... :goofy:
 
E vorba de un pseudo-cântecaci adorat de gâşte idioate de paişpe ani şi care a devenit cumva un meme pe net şi toţi cretinii care îl "promovează" în felul ăsta nuşi dau seama că îl fac celebru. In the wrong way, dar e ca la câini: dacă nu-l ignori, ţi se suie-n cap.
 
PS: next target? Probabil Iran, deja inchid latul in jurul lor cu "revoltele" din Siria, Egipt, etc. Dar cred ca vor amana invazia pana dupa alegeri, nu da bine pentru nici un presedinte american sa mai bifeze un razboi pe platforma electorala.
Next target e Corea, deja apar ştiri cu lagăre în munţi.
 
Doamne ajuta...

E vorba de un pseudo-cântecaci adorat de gâşte idioate de paişpe ani şi care a devenit cumva un meme pe net şi toţi cretinii care îl "promovează" în felul ăsta nuşi dau seama că îl fac celebru. In the wrong way, dar e ca la câini: dacă nu-l ignori, ţi se suie-n cap.

Hai sa nu exageram, de cand a ajuns ridiculizarea publica o metoda de promovare?
 
Vanghelie e un bun exemplu (conjugarea verbului "a fi" şi alte trăznăi). Mulţi politicieni români care scot numai enormităţi pe gură şi tot mai sus se pare că merg.
Orice fel de publicitate e publicitate în cele din urmă.
Nu uita că 'nea Bieber e ridiculizat de oameni inteligenţi; ţugulanii (mă rog, piţipoancele) văd numele lui peste tot şi leşină en masse.
Nu uita de seria Twilight, una din cele mai cretine trilogii ever. Au făcut la bani să-i întorci cu lopata, în ciuda ridiculizării masive din partea tuturor celor cu IQ mai mare de 70.
George W. Bush! Na, ăl mai bun exemplu. Omu' a fost praf şi pulbere, făcut de cacao pe toate părţile. S-a făcut şi singur de cacao! Da' reales.

Exemple sunt cu ghiotura. Trebuie toar să-ţi dai seama cum e treaba.
 
Daca rad de ceva ridicol si societatea trateaza asta ca pe o promovare, este vina societatii, nu a mea. N-o sa ma opresc din ras pentru ca societatea este proasta. Sa se schimbe ea, sa ma lase pe mine in pace. :biggrin:
 
Nu societatea tratează râsul de ridicol ca o promovare, ci chiar râsul de ridicol este o promovare, prin însăși natura lui.
 
...si prin extensie critica negativa este mijloc de promovare? Sa-i sune cineva pe critici sa le spuna ca indiferent daca zic de rau sau de bine tot de bine este in final. Nop, do noat agree, sir.
 
Who cares if you agree?
Şi n-are treabă cu criticii. Un critic spune de un film că e prost în scopul de a informa un anumit target, nu pulimea.
Dacă sandilăul ăla castrat de Bieber apare în Google de 260 de milioane de ori, pe când cuvântul "pope" de 70 de milioane şi Michael Jackson de 177 de milioane... that's gotta tell you something :smile:
(fun fact: e de 2.6 ori mai des întâlnit pe net decât George Bush!)
 
Cea ce dovedeste inca o data din pacate ca o persoana sau un lucru popular nu e neaparat cea mai buna persoana/cel bun produs.
Am o banuiala ca l-ar deranja pe Sandilau mai mult daca cineva l-ar intreba "cine naiba esti mai esti si tu ?" decat daca cineva i-ar zice "mai ce prost esti".

Un alt exemplu: Ziarele tabloid sunt mult mai citite decat revistele de cultura.
 
Who cares if you agree?

Pai ar cam trebui, pentru ca ce zici tu este o generalizare gospodareasca pentru "nu exista reclama negativa". Ceea ce este fals din start, dar acum este si extinsa dupa ureche.

Tare, anyway, aia cu critica. Si noi acum facem critica, nu este nici o diferenta de fond. Prostia va triumfa in ziua in care lumea va inceta sa o sanctioneze. Dar tu n-ai decat sa crezi altceva. Who cares.
 
Cum îndrepţi tu populaţia de sub medie (intelectuală) să renunţe la OTV, Click şi CanCan? Tot ăştia sunt şi cei care se omoară la supermarket pentru 1l de ulei mai ieftin deşi nu sunt muritori de foame (că i-aş mai crede, dar nu e cazul). Sau o bormaşină...ce plm voiau să facă moşnegii cu ele? Nu le-ar fi trebuit, dar nu le-ar fi stricat să aibe una acolo...în caz că o să-i trebuiască vreodată.
 
Eu nu vrea sa indrept pe nimeni, ca n-am veleitati de Iisus. Dar cand un om imi spune "nu rade de prostie ca ii faci reclama" si nu vede nici o problema cu asta...
 
Prostia a triumfat deja, de mult. Să te crezi inteligent şi relevant e un vis umed.
Of course că există reclamă negativă, şi de ea ascultă cine are capu-ntre urechi.
Vezi Sony, care în ciuda multor-multor bulibăşeli pe care le-au făcut, continuă să rămână scumpi şi cumpăraţi.
 
Eu nu vrea sa indrept pe nimeni, ca n-am veleitati de Iisus.
Nimeni nu are, dar să stai impasibil mi se pare tragic.

În altă ordine de idei, apar filmele conspiraţioniste. Dar ăsta mi-a atras atenţia, partea unde explică Donald Rumsfeld ajutat de reporter pe cine caută şi unde, poza cu ascunzătorile din munţi. Demn de un scenariu de film, oare se informează de la Hollywood? Şi totuşi nu l-au găsit acolo, n-au găsit ascunzători în munţi, arme în Irak şi multe altele. Dar au scenarii credibile şi cretinii îi cred. Pe ei şi pe Dan Diaconescu...că e în top 3 la încredere.
 
LNT, zice si cand il cautau pe Osama prin cavernele din munti? Eu aveam impresia ca prin 2006-2007. Acum ca au lasat la vremea respectiva doar o suta si ceva de soldati sa pieptene muntele (in timp ce alte cateva mii pazeau popota) si barbosu' s-a strecurat printre ei e alta poveste. Era nevoie ca razboiul sa mai continue, e un fel de jackpot pentru unii.

Nu e chiar o poveste pentru cretini. Nea Osama pur si simplu si-a depasit utilitatea intamplator chiar in perioada asta. Ajuta fratele musulman sa mai castige un mandat (sau macar ii da un branci in directia buna), americanul de rand mai are si el ce sa sarbatoresca dupa 10 ani in care a dat bani cu poala ca sa finanteze razboiul impotriva terorii si si-a dat rectul la perchezitie in numele aceleiasi cauze nobile, ca de inamici nu mai duce lipsa America acum. Al-quaeda inca ameninta, ai Pakistan (ca se pare ca ard lumanarea la doua capete), ai Siria, Corea de Nord, Libia, Iran si cam orice tara din butoiul ala cu pulbere mai vrei tu sa pui. Osama era old news baby. Cat sa tragi cu aceeasi reluare?
 
http://blog.flavian.ro/2011/05/azi-ne-jucam-cu-ismele.html - e bun chiar si pentru ca indeamna sa gandim "out of the box", in acest caz chiar daca nu sunteti de acord cu ce spune acolo sa incercati sa cititi si sa vedeti daca are sens. Cateva citate:

"Chiar daca am inlocuit regii cu presedinti sau dictatori. Chiar daca am schimbat boierii cu parlamentari, cu manageri de multinationale sau cu secretari generali ai PCR. Chiar daca in loc de palmasi sau iobagi avem creditaci si contribuabili. Chiar daca in loc de dijma, haraci si zeciuiala avem dobanda, taxe si impozite sau procente din productia pe ultimul cincinal. Sistemul in esenta este identic: omul mic de la baza piramidei e controlat si obligat sa faca ce vrea cel din varful piramidei. Iar apoi sa fie si multumit ca traieste intr-o lume democratica si libera."

"Oricum principala buba cu "democratia" este ca de fapt reprezinta dictatura majoritatii asupra minoritatii. Cu ce drept poti cere cuiva sa faca ceva obligat ? Orice. De la a bea un pahar de apa pe care nu vrea sa-l bea pana la a munci patru luni pe an pentru beneficiul altora ? Mie pur si simplu notiunea asta de impunere, de fortare, de obligare, de luare cu japca imi starneste repulsie. Nu o suport. Desi imi place sa impart, sa ofer voluntar, ma simt bine cand daruiesc, cand ajut de buna voie sau particip la actiuni comune pentru binele grupului sau al altora. Dar vreau sa fac asta atunci cand doresc eu, nu cand doresc altii."

"Intotdeauna in sistemele centralizate nu vor ajunge in functii de conducere oamenii cel mai bine pregatiti ci oamenii care isi doresc cel mai mult sa conduca, iar acestia sunt oamenii ambitiosi, dispusi sa faca orice pentru functie, deci coruptibili sau chiar corupti." - pentru asta am exemple reale, concrete din Romania si nu numai
 
Back
Top