Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Apple Iphone tracks your movements

RESEARCHERS HAVE DISCOVERED that Apple's Iphone tracks and records detailed information about the device's location.

Whilst researching mobile data Allan stumbled upon a directory containing longitudes, latitudes and timestamps. Initial thoughts were that the data was just a few days worth of content, maybe from the cache. It turned out, however, that the data was around a years worth of data.

The phone also recorded WiFi data including latitudes and longitudes, which weren't particularly accurate, along with mac addresses with timestamps.

 
Last edited by a moderator:
Ăăă... nu chiar. It's highly overrated, da' las' că sînt mulți marocani și algerieni.
Cartierul în care stau nu e tocmai bine văzut, dar... e foarte bine păzit. Și am ieșit noaptea pe stradă, e OK. Srsly. :smile:

Acu' și eu mă plimbam după miezul nopții cu 2500€ de gât (7D+17-55 2.8), da' toți ceilalți din grup (dintre care unii erau în Bx de câțiva ani) au zis că n-ar avea curajul ăsta. /offtopic

Cât despre iPhone, e un sistem închis, Apple face ce vrea, e doar încă un exemplu. E unul cu impact la public (că se simte urmărit), dar dpmdv e mai important ce mama lor fac cu jumătate din procesorul A5 decât ce face Apple cu datele ălora care au încredere în ei :smile:.
 
Cu toate acestea, n-a reușit nimeni să le dea peste nas la capitolele ergonomie și uzabilitate. :smile:
 
Lite-On produce SSD-urile Intel: ca tot era o discutie pe net care SSD-uri au RMA mai mic. Sa vad daca Intel isi pastreaza pozitia fruntasa in ce priveste calitatea produselor sale.
Pentru cei cu Android, exista acum si Google Docs pentru mobile.
Si sa nu uitam ca spatiul este ultima frontiera: SUA vrea baza pe Luna pana in 2022.
LG a achizitionat licenta ARM - deci inca un producator isi va fabrica propriile procesoare pt. mobile.
 
Mie astea îmi sună a studii de fezabilitate de cîteva milioane de euro, valabile cîțiva ani și lăsate baltă, pe urmă refăcute pe încă cîteva milioane de euro că i-a venit unuia ideea din nou. Îmi pare rău, dar am trecut de faza în care casc gura la ce zic unul și altul. Pînă n-or veni să zică uite, tocmai AM FĂCUT 310 km de autostradă și o hidrocentrală la Doicești, mi se frînge de ce proiecte a mai scornit guvernul ca să mai sifoneze unii niște bani.
 
Lasati stirile despre romanica - asta este interesant. Grupul Bilderberg vrea uniformizarea vietii pe Terra:
Ceea ce ei vor sa faca este sa aduca standardul de viata al americanilor la nivelul celui din Lumea a Treia. Ei vor ca intreaga lume sa aiba acelasi standard de viata.
Daca faceti o cautare dupa numele grupului pe hotnews, mai vedeti si alte stiri interesante pe aceeasi tema: unii putini si putred de bogati, albi evident, conduc lumea.
 
Deci avem o grupare exagerat de secretă, care deține 95% din avere, instituțiile, ia toate deciziile și vrea să domine lumea, dar vine P. Jr. și i se opune. Mi se pare plauzibil. Partea cu opusul, nu partea cu gruparea.
 
Saddam dead - checked.
Bin Laden dead - checked.
Mubarak, Ghaddafi &Co. sunt ocupati cu alti/au alte probleme, deci nu prea au chef de americani, Casto e prea batran ca sa mai fie interesant.

Armata US se plictiseste. Who's next?
 
E cusuta cu ata alba: la scurt timp dupa ce a fost impuscat, trupul i-a fost aruncat in mare. Ma leeesi... :goofy:
 
Probabil vrea Obama să mai restrîngă niște drepturi în numele securității naționale, dar pentru asta trebuie să retalieze „teroriștii” la ceva. :goofy:
 
Back
Top