Articole interesante din presă sau de pe bloguri

La noi toti "justitiarii" sunt nebuni sau astia erau doar oligofreni?
Nu vad nimic interesant in "articolul" asta, asa cum nu vad nimic interesant in stirile de la ora 5 sau Libertatea...
 
Aia e prima şi singura măsură concretă care se ia împotriva maidanezilor. Serios că i-aş sprijini şi eu, doar că deja am virat la SMURD.
 
Serios acum, vanatorii au liber la vanatoarea de vulpi si de sacali, fiind considerati daunatori. Nu vad de ce nu s-ar aplica acest lucru si la cainii comunitari, pentru ca exact asta sunt, daunatori.
 
Probabil pentru ca este cel mai bun prieten al rasei umane de 15 milenii. :smile:

Nu ca n-as vrea sa-i vad eliminati de pe strazi, evident nu in modul primitiv de mai sus, dar ca idee...
 
Eu zic sa stati linistiti: zecile de caini comunitari impuscati la Deva erau de fapt unul singur si nici ala nu e sigur ca a fost impuscat. LINK.

Inca nu sunteti imuni la stirile bohmba din presa .RO? :biggrin:
 
Da, in declaratia drepturilor omului: omul are dreptul sa debiteze orice tampenie, inclusiv ca nu e uman sa omori caini.
 
Dacă un urs mănâncă un om, indiferent că treaba asta se întâmplă în pădure (unde ursul ar trebui scutit de vină fiindcă cel mai probabil omul a fost bovin) sau în oraş, ursul este anihilat rapid. De ce nu s-ar face acelaşi lucru şi cu câinii? Dacă-l omori în pădure nu e tot primitiv? La urma urmei nu sunt schingiuiţi, doar omorâţi. Cu puşca. Nu cred că suferă mai mult decât un porc tăiat la Crăciun.
 
Porcul e hrana traditionala, nu cel mai vechi prieten. E o diferenta nesemnificativa in context, dar se poate face trolling (la TV) pe tema asta.
 
NU! Il mananci dintr-o bucata si neatins in nici un fel, doar nu o sa profanezi porcul prin fierbere, prajire, afumare sau marinare.
 
Lasă că voi aveţi indieni, cam în aceeaşi proporţie şi cam cu aceleaşi efecte (nu prea îţi vine să ieşi noaptea singur pe stradă).
 
Ăăă... nu chiar. It's highly overrated, da' las' că sînt mulți marocani și algerieni.
Cartierul în care stau nu e tocmai bine văzut, dar... e foarte bine păzit. Și am ieșit noaptea pe stradă, e OK. Srsly. :smile:
 
Back
Top