Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Looking for malware? Search for porn.

Lasand la o parte titlul care e nou pt cei care nu sunt interesati de securitatea IT si stiut de mult timp de cei interesati de ea, articolul pare sa confirme zicala: Paranoia e prima ultima si singura linie de aparare pe internet.

Looking for malware? Search for porn.

Lasand la o parte titlul care e nou pt cei care nu sunt interesati de securitatea IT si stiut de mult timp de cei interesati de ea, articolul pare sa confirme zicala: Paranoia e prima ultima si singura linie de aparare pe internet.

Key music industry lawyer now EU copyright chief.

EU's New Copyright Queen Sought to Criminalize Backup Copies, DRM Cracking.
 
Last edited:
Na, ca mi-ai adus aminte. Acum vreo doua saptamani o cunostinta imi spunea ca socru-sau era disperat ca il cautau astia cu verificarile pensiilor pe caz de boala si el nu numai ca nu era acasa, dar mai si muncea la negru pe undeva bine-mersi fara sa aiba nici pe dracu'. Si cata pensie ia pe luna? 900 de ron...:mda: FMM, nu cred ca ma mai cauta vreodata cand i-am zis (probabil am parut serios) ca daca dau vreo data de socru-sau ii dau cu ceva in cap... Nesimtire frate, pentru ca se poate. Oricum nu-mi fac griji ca va fi vreodata pus sa dea banii inapoi dupa cum se temea el (e vorba aici de vreo 8 ani :capu:), banui ca asa cum a luat certificatul ala, tot asa se si poate reinnoi...
 
Asta te doare pe tine? Că un amărât mai face un ban ca să rotunjească panarama aia de pensie? Da amărâtul care a jefuit ieri o sucursală BCR de câteva mii de euro pentru care o să ia sigur vreo 10 ani când l-or prinde ăştia iar Dinel a luat 7 ani pentru că a devalizat statul de nu-ştiu-câte milioane de euro? Asta mă doare pe mine...
 
Nu cred ca ai inteles. Omul ia pensie pe caz de boala, desi nu are boala respectiva si e sub varsta de pensionare (~60 ani). Si ca el mai sunt vreun milion. Si tu esti unul dintre aia care platesc pentru asta.
 
Asta te doare pe tine? Că un amărât mai face un ban ca să rotunjească panarama aia de pensie?
Orice e din banii tai trebuie sa te doara, ca e un ou sau un bou e acelasi drac, difera doar magnitudinea. Iar atitudinea de toleranta selectiva incurajeaza lumea sa inceapa cu un ou, ca o sa ajunga ei la un bou mai tarziu.
 
N-am spus că e bine. Dar noi spânzurăm găinarii și iertăm hienele. Și pe de altă parte îi înțeleg pe unii care fac așa ceva, ar muri de foame altfel. Încearcă tu să supraviețuiești la bloc cu 900 lei pensie. Dacă am fi în locul lui poate că și tu și eu am proceda la fel...asta e situația actuală.
 
Nu, noi nu pedepsim gainarii pentru ca simpatizam cu ei si gasim intelegere pentru ceea ce fac si nu putem atinge hienele pentru ca au relatii politice si bani sa mituiasca pe toata lumea si apoi ne plangem ca asta e situatia actuala. Doar sunt 900 de lei din banii contribuabililor, ce ne pasa? Nu vrei sa imi dai si mie 900 de lei lunar? Ca platesti taxe, esti contribuabil, nu iti pasa de 900 de lei (care se duc si de la tine), da-mi si mie ca poate nu imi ajung banii de benzina la Phaeton.
 
Individualizezi de pomană. Cu vămile cum a rămas, nu tot la fel? Sunt anchetați cei din prima linie, găinarii, și nu hienele care-i conduc. Așa că nu mai da în cap amărâtului care nu are ce mânca, nu fură ca să-și pună gaz în Phaeton.
 
Chiar contează aşa de mult de ce fură?
Dacă pe tinme te jefuieşte un amărât într-o scară de bloc, te simţi mai bine decât dacă te jefuieşte un bogătaş într-o scară de bloc?

Problema e că atâta vreme cât un furt nu afectează pe cineva foarte personal, acel cineva alege să-l treacă cu vederea, ceea ce e cât se poate de greşit.
Gândeşte-te şi din alt punct de vedere: un milion de oameni care fură 500 RON pe lună fiecare adună 500 de milioane de RON pe lună. 500 de oameni care fură un milion de RON pe lună adună tot atâta. Sumele sunt matematic egale, paguba e matematic egală, din buzunarul tău (sau taxele tale, sau contribuţiile tale) se fură tot aceeaşi sumă. Dar tu eşti dispus să-i ierţi pe unii şi să-i pedepseşti pe ceilalţi. De ce? De milă?
Eu n-am maşină, n-am casă, n-am nici o amărâtă de bicicletă; n-am economii, n-am pământ, n-am rubedenii care să mă poată ajuta. De mine ţi-ar fi milă dacă ţi-aş fura din portofel?
Dacă da, zi-mi pe unde locuieşti. Dacă nu, citeşte ce-ai scris mai sus şi admite că te contrazici.
 
war, daca vrei bicicleta spune si iti cautam una ieftina si buna. Asta ca tot astept sa se trezeasca pufi si sa faca un split :smile:
 
Am mai avut o tentativă aici, am cerut sfaturi pentru una până în 1000 RON, mi se propuneau de 1500+ (şi am specificat că aia e limita MAXIMĂ). Aşa că mai bine lasă :smile:
Nu găsirea unei biciclete e problema, că geme lumea de oferte. Ci plata :smile:
Dar uite, poate se oferă LNT, din milă, să mă lase să-i golesc buzunarele :tongue:
 
Nu m-ai inteles: LNT plateste 900 de lei, tu diferenta. Cu cei 1000 ai tai ajungi la 1900, iei o bicicleta super la banii astia (sh, normal, noua costa dublu).
 
Am înțeles ce vreți, doar voi nu vreți să înțelegeți că n-o să mă încălzească absolut deloc dacă ăsta fură sau nu 900 lei pensie atât timp cât sunt probleme mult mai mari. Da, să-i ia pensia. Mai mult, să dea banii înapoi. Fix pix pentru mine. O să se fălească ăștia că au recuperat 100 mii lei de la falșii bolnavi dar o să dăm 1 milion de lei pe alte măgării. Mare brânză.
 
Nu contează de ce fură. Dar atât timp cât unii fură un ac iar alții fură milioane de euro nu mă încălzește absolut deloc că găinarul e băgat la zdup. Ba chiar mă doare, că sunt lăsați în pace ceilalți iar mai mult ne mândrim că am prins hoțul. Damn!
 
Back
Top