Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Pai fii si tu consecvent. Ori ambii pretind spaga, ori ambii accepta spaga.
Este irelevant motivul pentru care un medic accepta / pretinde spaga. Am vazut multe cazuri in care banii erau pretinsi unor oameni saraci de la tara, pentru interventii minore. Daca medicul nu-si primeste spaga si pentru asta nu trateaza cum trebuie un pacient, mi se rupe de motivul pentru care o face. Crezi ca asta-l face mai putin vinovat decat politicianul care pretinde spaga pentru inca un etaj?
Pana la urma si medicina este o meserie ca oricare alta, nu cred ca am auzit plangeri din sectorul... IT sa zicem.
Eu vorbeam de majoritatea medicilor, care accepta spagi ca si plata aditionala a serviciilor, nu ca si conditie pentru a-si face treaba. Experienta mea e limitata neavand de a face direct cu spitale / medici / etc. dar impresia mea creata din povestile prietenilor mei din domeniu sau a celor care au trecut prin sistem ca pacienti este ca medicii care fara spaga nu-si trateaza cum trebuie pacientii sunt exceptii, nu regula. Eu n-as considera medicina o meserie ca oricare alta, sau ma rog, n-ar trebui sa fie.
 
Păi nu prea aide ales; ori îi dovedeşti că se înşeală, ori îl laşi cu părerea lui, pe care o însămânţează mai departe.
 
Ba sigur că ai de ales. Am observat o înclinație a poporului nostru multiubit de a transfera responsabilitatea. Plouă prea mult și-mi ia casa, a naibii ploaie, Dumnezeu e de vină, guvernanții-s de vină, eu n-am nicio vină că am tăiat copacii din pădure ca idiotul.

Prin urmare, îl las cu prostia lui și când medicii din românia vor fi de doar 2 tipuri (slabi sau chinezi) și nu va mai avea cine să-l trateze, sigur va da vina pe vremea de afară :smile:
 
Dacă nu ştiai, sunt certaţi şi nu-şi vorbesc. Ass kissing-ul ăla nu are rost acolo, pur şi simplu nenea deapănă memorii.
Ce vezi tu ca ass kissing e de fapt rezultatul a zeci de ani de high-level corporatism. E un feature care a devenit job care a devenit "a way to be" :smile:
 
Sprijinul acordat atât instituțiilor financiare care au generat criza, cât și cetățenilor, sub forma ajutorului social, este dăunător societății. Este o opinie pe care Muhammad Yunus, laureat al Pre-miului Nobel pentru Pace, a susținut-o în prima sa vizită la București.

Si nu e doar opinia lui, dar macar el e celebru :smile:
 
N-are fundație nici cât un coteț de găini. Să lase distanță între ele altfel o să cadă precum piesele de domino.

LE: Cică a picat că au adunat pământ într-o parte și s-a lăsat solul. Yeah, right, bunul simț îmi spune că e prosteală pe față.
 
Ce-a gresit? Cine-i Vanga?
Scuze is pe dinafara cu profetiile despre viitor.

LE: A, gata am luat primul rezultat de pe gogu. Naspa. O mierlim in masa.
Baieti, mi-a facut placere sa stam impreuna la un pahar cu vorbe, sa ne vedem cu bine in Iad.

LE2: Hopa stati un pic ca noi romanii vom fi farul calauzitor de dupa. Deci la loc comanda ca nu o mai mierlim. Bun, mai stam la palavre pe aici atunci.
 
Back
Top