Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Preşedintele Comisiei de sănătate a Consiliului Europei, deputatul german Wolfgang Wodarg a obţinut lansarea unei anchete cu privire la implicarea laboratoarelor farmaceutice în campania de panică creată în jurul virusul gripal de tip noi.

Fost membru al Partidului SPD, Wolfgang Wodarg este medic şi epidemiolog. El a obţinut în unanimitate din partea membrilor Comisiei de sănătate a Consiliului Europei înfiinţarea unei comisii de anchetă cu privire la rolul companiilor farmaceutice în gestionarea gripei de către OMS şi state. ...

Sursa aici.
 
Yeah, in isteria asta fix o ancheta care o sa dureze 2-3 ani lipsea. In loc sa se chinuie sa clarifice gravitatea amenintarii si securitatea vaccinarii, ca tot au dubii.

Ah, e PSD-ist de-al lor, it makes perfect sense...
 
Ce alta tara din UE se poate face (atat ) de cacat inclusiv via perdantul alegerilor prezidentiale?
Nu ne ajungeau celelalte belele si critici?
 
Din păcate te înşeli, e temă de dezbatere cu "dezvăluiri" la Realitatea TV. Halucinant.
 
Din păcate te înşeli, e temă de dezbatere cu "dezvăluiri" la Realitatea TV. Halucinant.

Ma uit foarte rar la TV, dar daca astia de la iRealitatea dezbat tema asta, aia de la 0TV cu ce se mai ocupa? :rolleyes:

Ori iRealitatea atenteaza la ratingurile 0TV?
 
Cel putin daca te uiti la atitudinea mai (inca) agresiva a iRealitatii fata de baselu, nu cred in merger.
Sau stii tu ceva ce nou (inca) nu stim?
zeroTV a ajuns, oficial aproape, televiziunea PD-L-ului.
Numai invitati unu si unu: baselu cel mare, boc-celuta, zana elenora - tiii, dixtractie pe cinste acolo.. :biggrin:
 
Se plătesc datorii de campanie. Dacă ai fost una dintre cele 2 televiziuni mari şi late care ai susţinut portocala în timpul campaniei, îţi încasezi dividendele acum. E uşor greţos, dar politica nu e fată de pension.

Despre Realitatea nu am ce să comentez. Standardul e atât de jos (pentru o televiziune cu pretenţii de CNN românesc) încât a ajuns sub nivelul mării. Nu mai pot rezista la emisiunile lor mai mult de 5 minute. Oricum, e prea mult de discutat şi mă ambalez; dacă vrea careva sa combată îl rog să deschidă o discuţie separată. :smile:
 
Taxa pe avere. E aproape consens că o asemenea taxă va fi elegant evitată mutând averea afară. Cine câștigă? Alții. Care e beneficiul pentru statul român? Nici unul, doar un beneficiu de imagine (populism) pentru PSD.
 
Cica s-au facut niste analize si este mai mare daraua decat ocaua.

Bineinteles ca analiza n-a fost facut de catre una din sutele de hagentii guvernamentale.

Oricum da bine la bobor, macar ne arata clar si fara putinta de tagada care-i bampiru' de suje sanjele oamenilor muncii care munceste.
 
Uniunea Europeană (UE) ar trebui să anunţe că va susţine financiar Grecia pentru a opri atacurile fondurilor de hedging şi altor "speculatori" care au dus la deprecierea monedei comunitare, a declarat economistul Joseph E. Stiglitz, laureat al premiului Nobel pentru economie, citat de Bloomberg. ...

Sursa aici

Uniunea Europeana a decis ca este indecisa referitor la uniunea europeana.
 
While President Obama was making his latest pitch for a brand new, even more unsustainable entitlement at the health care "summit," thousands of Greeks took to the streets to riot. An enterprising cable network might have shown the two scenes on a continuous split screen - because they're part of the same story. It's just that Greece is a little further along in the plot: They're at the point where the canoe is about to plunge over the falls. America is further upstream and can still pull for shore, but has decided instead that what it needs to do is catch up with the Greek canoe. Chapter One (the introduction of unsustainable entitlements) leads eventually to Chapter 20 (total societal collapse): The Greeks are at Chapter 17 or 18. ...

Sursa aici

Sursa sursei aici

Va rog sa cititi articolul. Se pare ca puterfixer & AdrianB aveau dreptate cu viziunea lor Friedman-iana.

=============continuare====================

Aveam de gand sa stau linistit sambata seara. Relaxare, o cafea, putina bossa nova. Pana cand dau de postarea lui Dan Selaru. Si-mi aduc aminte de toate articolele si postarile din ultima vreme, discutiile pro si contra statului, discutiile cu privire la originile crizei si la raspunderea pentru cele intamplate. ...

Sursa aici
 
Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) sunt rezervaţi cu privire la şansele de revenire ale Ramonei Cîciu (34 de ani), femeia care în urmă cu două zile a leşinat la serviciu. Ea a fost internată în secţia de Terapie Intensivă şi a fost supusă unei operaţii pe creier din cauza unui edem cerebral.

„După intervenţia neurochirurgicală de ieri, starea pacientei este în continuare gravă. Ea se află în comă profundă şi respiră cu ajutorul aparatelor. Cu cât starea comatoasă se menţine, cu atât scad şi şansele să-şi revină“, a declarat, astăzi, medicul Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al SUUB. ...

Sursa aici
 
Mulţi pun asta pe seama angajatorului, eu aş pune-o mai degrabă pe seama angajatului. Din păcate există oameni care nu ştiu să se oprească şi-i dau înainte ca un cal în jug care se opreşte ori când îi spune stăpânul ori când cade lat. Păcat totuşi.
 
Back
Top