Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,094
Not sure if serious.

Dude, lumea ascultă Pink, nu Hawkwind. Tu deja ai sărit să măsori unghiul format de scaun și boxe. :biggrin:

Dacă mă gîndesc mai bine, probabil că în general netbook-urile sînt utilizate tot doar la nivel de social/browsing/media/other similar pointless shit, caz în care ăla are dreptate că portabilitatea face ca tabletele să fie o alegere mai bună. Dar dacă îți trebuie un notebook mai portabil, as in ceva mai mic care să facă cam ce face un notebook, nu văd în ce univers are sens comparația dintre netbook și tabletă, din moment ce una din ele nu are toate funcțiile care te interesează.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Hai măi Neo, că exagerezi. Pun pariu că MP3-urile mele se aud la fel de bine de pe o tabletă, de pe un smartphone şi de pe un MP3 player.
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,933
@Neo: you are an iShit user. :biggrin:
@war: corect, calitatea sunetului creste semnificativ doar pe lossless si pe echipamente serioase, incepand cu placi de sunet care costa singure cat juma' de tableta. Oricum, iShit au o calitate excelenta a sunetului si a castilor, pentru pretentiile pe care poti sa le ai de la asa ceva.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,871
Nu, folosesc doar iPhone, care este un telefon excelent dar cam atât.
 

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Joined
Mar 22, 2004
Messages
1,933
Nu cred ca doar de-aia ti-ai luat tu aifon, ca e un telefon excelent, asa iti luai Ericsson T65, care este za shit. :smile:
Oricum, enough trolling, back to topics.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,871
Nu aș fi cumpărat Ericsson nici atunci când a apărut. Nokia ftw. Now get out :biggrin:
 

bogdan192

Membru Senior
Joined
Oct 6, 2004
Messages
976
Moaaa. Ce abordare complicata. Deci esti prost daca ai scopuri da n-ai mijloace, daca ai mijloace da n-ai scopuri sau daca n-ai de niciunele. De care mijloace? De care scopuri. Cine e arbitrul suprem care decide ale cui scopuri sunt prea ambitioase pentru binele lui? De cate ori trebuie sa te comporti prosteste ca sa fii catalogat definitiv ca prost de dom profesor? Si pentru cat timp? E o sinusoida sau o functie dinti de fierastrau? Sau nu are valori discrete? E bine ca poti fii prost cu acte medicale, d-ala cu dunga pe buletin (dixit maestrul). Da daca ti-ai uitat dunga acasa, dom profesor te trimite la lagarul de reeducare? Cine plua mea iti face testare psihologica ca sa determine daca esti prost? Ne intoarcem la intrebarile initiale cu gradele de prostie.

Aparent poti fii prost fara sa fii prost. "Inspre prost". Asta in acceptia lu dom' profesor inseamna ca tre sa te lasi de toate cele lumesti si sa duci o existenta bucolica, hedonistica. Cum, ca esti semiprost? Semiprostule!

Doamne ma, bun trolaj. I am now butthurt.

Dunning-Kruger much?
 

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Joined
Oct 10, 2003
Messages
1,428
German Fascination With Degrees Claims Latest Victim: Education Minister
BERLIN — For 32 years, the German education minister’s 351-page dissertation sat on a shelf at Heinrich Heine University in Düsseldorf gathering dust while its author pursued a successful political career that carried her to the highest circles of the German government.

The academic work was a time bomb, however, and it exploded last year when an anonymous blogger published a catalog of passages suspected of having been lifted from other publications without proper attribution.

The university revoked the doctorate of the minister, Prof. Dr. Annette Schavan, on Tuesday (she retains the title pending appeal), and on Saturday she was forced to resign her cabinet post. It was the second time a minister had resigned from the government of Chancellor Angela Merkel over plagiarism in less than two years.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,649
Heh, ei nu fac nici guvern cu miniștri cercetați pentru fraudă.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
"Three elements are important to the success of the attack: the phone must have a user-accessible battery, its boot loader must be unlocked, and the attacker must have physical access to the phone."
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,649
Law #3: If a bad guy has unrestricted physical access to your computer, it's not your computer anymore.
 
Top Bottom