Articole interesante din presă sau de pe bloguri

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,493
Grijă mare. Am avut și io cont la VIAddress, am cumpărat ceva prin Amazon de la un vânzător american, a livrat la forwarder, și forwarder-ul mi-a calculat taxe de transport de m-a îndoit. Undeva în fine print scrie și că pot calcula la taxele de transport atât greutatea reală, cât și greutatea volumetrică a unui colet. Și uite cum m-am trezit că un colet destul ușor (2 kile) a fost evaluat la greutatea de 14 kile din cauză că era voluminos, iar la această „greutate” s-a aplicat grila de tarifare a transportului. Conținutul a fost 120$, transportul 100$, ete ce mare afacere am făcut.
 

burebista

Manic Miner
Sugar daddy
Joined
Sep 2, 2005
Messages
4,560
Exact la simulatorul lor de calculator de taxe de transport m-am uitat dupa ce a pus war linku' si cred ca prefer sa cumpar de prin tarisoara noastra. :biggrin:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,493
1 - Ce treabă are judecătoria sectorului 4 cu Facebook, când Facebook Legal Terms specifică clar că orice proces trebuie să se desfășoare într-un tribunal federal din comitatul Santa Clara?

2 - Prejudiciul invocat trebuie demonstrat, gen „în urma acestui articol a fost reziliat contractul X în valoare de Y”, nu pe fițe de-astea americane.

Proces absurd, și instanța românească ar fi inteligentă să îl respingă scurt. Zentiva nu poate să accepte tacit să-i fie porcit brandul, trebuie să arate acționarilor că au făcut ceva ca să-l protejeze, dar asta nu înseamnă că au dreptate.
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
În Europa, Facebook e juridic în Irlanda. Instanța românească, se poate generaliza, nu e inteligentă.
Fuck big pharma, apropos.
 

termita

Membru Senior
Joined
Oct 7, 2004
Messages
257
Mi se pare mie sau nu era vorba de Facebook ci de Wordpress si nu de Zentiva, ci Zenyth?
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
3. Omul a exprimat o opinie, daca in urma articolului a fost reziliat un contract nu e problema lui, inseamna ca cineva a crezut ca are dreptate. Free speech.
 
Top Bottom