Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,081
Eu l-am mai auzit certîndu-se cu ăia de pe la Antene, pentru că, chiar dacă e biased (discutabil ce e biased, critica la adresa puterii actuale fiind exagerat de ușor de justificat), nu e hai-să-ignorăm-orice-urmă-de-logică-și-bun-simț biased.

Pe de altă parte, ar putea să fie și o metodă de credibilizare (nu cred, dar mă rog...), că dacă lingi motanul/marinarul continuu, teoretic, lumea ar trebui să se prindă și să nu te mai bage în seamă. Ceea ce la noi nu e cazul, populația fiind idioată, neinteresată și fără ținere de minte. D-aia și zic că nu cred că ăsta e motivul.

Dar, uau, am luat chestia asta mult prea în serios. Boobies!
 

whiskas

Chronic suicidal
Joined
Jan 19, 2005
Messages
1,600
Io nu pricep de cînd șî de ce e antiteza asta între Băsescu și Voiculescu. Adică amîndoi conduc țara dictatorial sau ce?
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,176
Nici unul nu conduce tara dictatorial, politica recenta in multe tari europene e cea a divergentelor intre grupurile ce conduc parti din tara - executiv, legislativ, judecatoresc. A se vedea si tarile fara guvern cate 1-2 ani, a disputelor publice (care sunt doar o mica parte din cele reale) intre presedinte, judecatori si parlament (toti cu toti si chiar intre ei) etc. E vorba de fragmentarea puterii pana la disolutie, iar vidul este acoperit organic de grupuri parazitare, atat de afaceri aparent legale (baieti destepti din diverse domenii, de la asfalt si energie la orice) sau direct ilegale (toate clanurile pomenite prin ziare). E ceea ce Azazel spunea ca reprezinta capitalismul, in fapt e disolutia statului indiferent de sistemul de organizare politica sau economica.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,340
Io nu pricep de cînd șî de ce e antiteza asta între Băsescu și Voiculescu. Adică amîndoi conduc țara dictatorial sau ce?
Antiteza de fapt e invers, între Voiculescu și putere. Dacă te uiți 10 minute la antene o să-ți dai seama de ce. Eu eram în trecere dar de obicei nu trec ca prin varză și ascult, după 10 minute mi s-a făcut greață și am schimbat. Aproape la fel pe B1 unde nu prea se spune nimic de rău despre putere dar se judecă opoziția. Totuși e mai ușor de urmărit, măcar ăștia n-au spume la gură.
Iar maimuțoiul ăsta de Valentin Stan plus papițoii de la antene în frunte cu Gâdea și terminând cu puțoiul fost jurnalist militar actual politolog Radu Tudor de obicei fac spume la talc șouri și mare mi-a fost mirarea când l-am văzut azi că schimbă macazul. O fi cum spune Velkan, doar de imagine, nu știu. Sau își pregătește plecarea de la motan? Vedem.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Messages
1,785
Viata ar fi foarte linistita dar si tare plictisitoare daca am avea toti aceleasi opinii. :smile:
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
De fapt viața e plictisitoare pentru că majoritatea oamenilor sunt plictisitori.
 

_~_

Membru
Joined
May 6, 2005
Messages
667
Duc o viață foarte neplictisitoare, dacă niște plictisitori mă găsesc plictisitor nu mă interesează câtuși de puțin, dacă m-ar interesa, m-aș plictisi.
 

IMHO

Membru
Joined
Jun 29, 2010
Messages
33
Si daca ultimele posturi n-ar fi asa de neplictisitoare m-as simti ataaaat de plictisit pentru ca trebuie sa stau in ultima zi din 2011 la birou...

In other news, prietenii unguri mai fac un pas spre o democratie infloritoare si... neplictisitoare :tongue:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,176
Asta e una din partile urate ale democratiei, prin vot poti decide si ca 1+1=3 in orice conditii meteo :frown:
 
Top Bottom