Articole interesante din presă sau de pe bloguri

Mistral

Alien
Pai fii si tu consecvent. Ori ambii pretind spaga, ori ambii accepta spaga.
Este irelevant motivul pentru care un medic accepta / pretinde spaga. Am vazut multe cazuri in care banii erau pretinsi unor oameni saraci de la tara, pentru interventii minore. Daca medicul nu-si primeste spaga si pentru asta nu trateaza cum trebuie un pacient, mi se rupe de motivul pentru care o face. Crezi ca asta-l face mai putin vinovat decat politicianul care pretinde spaga pentru inca un etaj?
Pana la urma si medicina este o meserie ca oricare alta, nu cred ca am auzit plangeri din sectorul... IT sa zicem.
Eu vorbeam de majoritatea medicilor, care accepta spagi ca si plata aditionala a serviciilor, nu ca si conditie pentru a-si face treaba. Experienta mea e limitata neavand de a face direct cu spitale / medici / etc. dar impresia mea creata din povestile prietenilor mei din domeniu sau a celor care au trecut prin sistem ca pacienti este ca medicii care fara spaga nu-si trateaza cum trebuie pacientii sunt exceptii, nu regula. Eu n-as considera medicina o meserie ca oricare alta, sau ma rog, n-ar trebui sa fie.
 

war4peace

Membru Senior
Păi nu prea aide ales; ori îi dovedeşti că se înşeală, ori îl laşi cu părerea lui, pe care o însămânţează mai departe.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Ba sigur că ai de ales. Am observat o înclinație a poporului nostru multiubit de a transfera responsabilitatea. Plouă prea mult și-mi ia casa, a naibii ploaie, Dumnezeu e de vină, guvernanții-s de vină, eu n-am nicio vină că am tăiat copacii din pădure ca idiotul.

Prin urmare, îl las cu prostia lui și când medicii din românia vor fi de doar 2 tipuri (slabi sau chinezi) și nu va mai avea cine să-l trateze, sigur va da vina pe vremea de afară :smile:
 

war4peace

Membru Senior
Dacă nu ştiai, sunt certaţi şi nu-şi vorbesc. Ass kissing-ul ăla nu are rost acolo, pur şi simplu nenea deapănă memorii.
Ce vezi tu ca ass kissing e de fapt rezultatul a zeci de ani de high-level corporatism. E un feature care a devenit job care a devenit "a way to be" :smile:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Sprijinul acordat atât instituțiilor financiare care au generat criza, cât și cetățenilor, sub forma ajutorului social, este dăunător societății. Este o opinie pe care Muhammad Yunus, laureat al Pre-miului Nobel pentru Pace, a susținut-o în prima sa vizită la București.

Si nu e doar opinia lui, dar macar el e celebru :smile:
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
N-are fundație nici cât un coteț de găini. Să lase distanță între ele altfel o să cadă precum piesele de domino.

LE: Cică a picat că au adunat pământ într-o parte și s-a lăsat solul. Yeah, right, bunul simț îmi spune că e prosteală pe față.
 

burebista

Manic Miner
Ce-a gresit? Cine-i Vanga?
Scuze is pe dinafara cu profetiile despre viitor.

LE: A, gata am luat primul rezultat de pe gogu. Naspa. O mierlim in masa.
Baieti, mi-a facut placere sa stam impreuna la un pahar cu vorbe, sa ne vedem cu bine in Iad.

LE2: Hopa stati un pic ca noi romanii vom fi farul calauzitor de dupa. Deci la loc comanda ca nu o mai mierlim. Bun, mai stam la palavre pe aici atunci.
 
Top