Articole interesante din presă sau de pe bloguri

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Adevărul e că între anumite zone din New Orleans şi anumite zone din Bucureşti nu mi se pare că ar fi o altă diferenţă decât limba vorbită. Dar noah... ce ştiu eu...
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Ce mai ştie Google despre noi.
Acum înţeleg de ce google maps mobile mă arată într-o rază de 2km acasă pe GSM şi într-o rază de 30m acasă pe wifi. Şi de ce aveau atâtea antene maşinile alea.

Probabil la fel fac şi identificarea pe celule GSM, triangulaţie după semnal şi celule, atunci când se plimbă cu maşinile, plus bonus data atunci când utilizatorii folosesc şi GPS şi GSM.
 

Neo

Motan agresif
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
N-are rost sa pun tot articolul, doar titlul e important:
Ovcors, prostia comunală nu înțelege că și pe vremea împușcatului consumau la greu organisme modificate genetic pentru că pur și simplu nu știe ce înseamnă chestia asta :biggrin:
 

Quark

FJB43V
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Bun, deci (corectand tampeniile evidente din articol) "Cercetătorii americani au dezvoltat prima celulă 100% artificiala, controlată de un genom sintetic".

Funny este ca "De asemenea, au imprimat numele celor 46 de cercetători care au lucrat la proiect, alături de adresa web pe genom, astfel încât oricine decodifică genomul poate trimite un mail.".

Si stau eu acum si ma intreb, Dumnezeu la fel o fi procedat cu noi? Ca tare as vrea sa-I trimit un mail. :biggrin:
 
Top Bottom