Aveti perfecta dreptate cu generalizarile, sunt o greseala, dar aproape ca nu mai pot abtine:
-merg pe strada, nu e loc pe trotuar, ies pe strada urla aia din masini sau claxoneaza
-merg pe strada, si pot filma:CIVILIZATIA CLAXONULUI SI A BATEI
-merg cu masina, se iese cu 50 km/h dintr-o strada mica in strada mare ca sa te oblige sa dai prioritate
-exista deja dreptul: eu stau aici, aici vreau sa parchez
-cand ma uit in masinile din Bucuresti, vad un om intr-o masina, care polueaza doar ca vrea sa foloseasca masina singur.
-nu mai vorbesc de dreptul de a asculta muzica in masina la un volum nesimtit, astfel incat eu de la etajul 5 am impresia ca se trece cu o parada pe strada mea.
-daca sunt pe bicicleta, nimeni nu ma respecta, portiere in fata, taiat de cale, injuraturi, bate, aruncat cu chestii din masina.
Pot sa spun ca sunt un om umblat, am vizitat si Europa si Orientul, si cu toate ca toti prietenii sunt aici, precum si familia, m-as muta in alta tara gen Olanda doar pentru respectul din trafic si pentru calmul celorlati.
Bausto, eu sunt civilizat:
-folosesc bicicleta ca sa nu poluez
-daca sunt cu un sofer de la firma nu il las sa parcheze ca un bou
-nu as avea nici cea mai mica intentie agresiva daca s-ar lasa loc pe trotuar in mod civilizat
-daca soferul e la masina, il atentionez de modul in care a parcat pe un ton foarte politicos, de obicei respectivii ori imi raspund taraneste sau replici dobitoace

ar io unde sa parchez?
-de cele mai multe ori se parcheaza prost datorita faptului ca e mai usor sa iesi decat sa faci cateva manevre daca ai parca corect.
-iar politia nu reactioneaza la infractiuni gen parcare nesimtita.
Crede-ma Bausto, ca sunt un tip extrem de cilivizat si de manierat, numai ca rabdarea mea se apropie de limita.