Articole interesante din presă sau de pe bloguri

unic

Membru Senior
Despre blockchain, NFT-uri și alte alea. Lung.
 
  • Like
Reactions: Neo

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy

Cosmin_C

melomaniac
Mda 80% din cupru vine din Rusia si 90% din neon-ul folosit de laserele care graveaza cipurile moderne provine din Ucrania. Stati nitel sa vedeti trendul real in saptamanile urmatoare, rezerva de neon mai tine 2-3 saptamani, din ce spune Samsung si TSMC...
 

Mistral

Alien
Da, diferenta semnificativa e ca new pipe nu merge. :smile:) Poate s-a mai imbunatatit intre timp, ultima data cand m-am uitat la el era f slab.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Pe PC merge adblock-ul de la Opera, n-am instalat nimic altceva. Pentru mobil/tv insa n-am gasit vreo solutie simpla inca.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
solutie simpla
YouTube Premium. 17€/lună și bagi până la 6 useri (parcă) în familie. Teoretic trebuie să fie toți în același loc, practic n-am văzut să fie regula asta strict controlată. În abonamentul meu sunt și părinții, și soră-mea și cumnatul, la 4 adrese clar diferite, și n-avem probleme.

Da, costul de 200€/an e cam greu de înghițit. Pe de altă parte poți asculta muzică cu ecranul închis sau trecând în alte aplicații, poți descărca clipuri offline (să se uite kinderii în excursie), și nu te mai sâcâie vreo reclamă la care să nu-i poți da skip în mijlocul melodiei. Împărțit la mai mulți oameni e chiar rezonabil ca să nu te mai enervezi.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Pentru muzica prefer in general radio, nu sunt fan podcasturi asa ca pentru mine youtube nu e un serviciu care sa merite abonament, nu-l folosesc deloc pe telefon/mobil ci doar pe pc ocazional pentru cateva canale unde sunt abonat.
Momentan testez Netflix pe un abonament shared cu familia cam cum zici tu, trag linie la final de an si vad daca-l mai continui si anul viitor.
 
Top