Articole interesante din presă sau de pe bloguri

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,240
Chestia aia e flex pentru aniversarea a 35 de ani de Super Mario (Nintendo lansează de obicei lucruri interesante de aniversări). E mai mult de colecție, nu neapărat să te joci cine știe cât cu ea. E făcută să te joci în casă și cam atât (circuitul are max. 5x5m, din câte zic ei, iar bateria ține 1-2 ore; porțile sunt de carton, le ia vântul dacă le duci afară, și posibil și camera să nu meargă cine știe cum dacă e soare puternic, dacă e optimizată pentru în casă).

Nu există conceptul de amortizare la așa ceva, e complet subiectiv. Pentru RO 100€ e o căciulă de bani, pe când pentru alții nici nu ajunge cadou de Crăciun, o să fie cumpărat la lansare (cei care jucau acum 35...10 ani Mario au acum putere de cumpărare pentru așa ceva).
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,240
When you only have a hammer.... Singura chestie utilă e aia de sound noise reduction, de care auzisem mai demult. Dar alterează vocea când are zgomot în spate (pentru că, asta e, nu poți face din rahat bici). Iar în multe cazuri alterarea aia e în plus față de alte probleme, și nu e neapărat o soluție. Eu am o conferință zilnică pe Teams cu doi francezi, un belgian, 4 polonezi și un grec. Fiecare accentul lui și uneori ne înțelegem greu, d-apăi dacă ar mai fi ceva care să intervină asupra sunetului.

Îmi place aia cu "feel more personal" - da, exact de asta faci un model 3D al cuiva, ca să fie "personal"; bine, aici au băgat tare ăia de la marketing. Dar acum lumea e obișnuită cu telefoane care au bautify stuff activate by default, altfel nici nu mai poți să ieși pe facebook.

Nu prea înțeleg cum funcționează asta "in the cloud" când sursa video e pe laptop-ul meu; trimite imaginile în cloud și acolo le comprimă? Și cine le afișează în partea cealaltă? Sau le comprimă direct pe laptop? Și atunci care-i treaba cu cloud-ul? Și atunci care-s cerințele hardware să meargă distracția asta?
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,401
Comprima, trimite, decomprima, proceseaza, comprima si trimite la altii. Nu e o minune dar produsul trebuie vandut.
Asta cu conferinta cu accente am parte in fiecare zi, si am chiar mai multe natii, printre care indieni care vorbesc o engleza ... minunata, ca nici intre ei nu se inteleg. Daca adaugam si chinezi pe langa toata ciorba de europeni ... as aprecia mai mult un fel de translator de accent :smile:
 
Top Bottom