Articole interesante din presă sau de pe bloguri

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,374
Asta e de obicei rezultatul outsourcing-ului. Se face proiect pentru acel produs in particular, il ia cineva, face produsul cum o fi el cum il taie capul si apoi toti sparg usa. Devine un cosmar sa faci suport pentru el.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,247
E vorba de codul de pe site-ul tău pentru preluat date sensibile. Paypal intră la categoria să-i lași pe alții să facă asta, tu ai doar un redirect spre paypal sau ce procesator de carduri sau loginuri vrei. Tipu' a scris undeva și că asta e preferința lui.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Messages
4,868
Pai se lauda ca poate. Am indoieli. PP se deschide in pagina separata, nu in site-ul unde reuseste ala sa-si bage scriptul.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,247
S-a dus pe pwlă și Ars, dacă bagă titluri de-astea de clickbait + videouri care încep playback automat, de parcă datele mobile sunt nelimitate.

Din ce citesc în CVE, problema e doar la Domain Controller rulând pe Windows Server. Ai un Windows non-server pe PC? Toate bune. Ai un PC care nu e băgat în vreun domeniu, și astfel nu are o relație de încredere cu vreun controller de domeniu prin care să facă chestii la tine pe PC? Mirific. Îi scrii lui Dan Goodin să sugă o ceapă din partea mea? Fantastic.
 
Top Bottom