Articole interesante din presă sau de pe bloguri

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,209
Partea bună e că încă nu a dat nimeni foc la sateliți, ca la turnurile de 5G, chiar dacă folosesc putere mai mare :biggrin:.
Aia au dat foc la turnurile 4G de frica 5G, probabil fiindca asa a vazut pe FB ca-s periculoase. :lol:
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,323
Pe FO ai cam 10msec pe mia de km. Din Bucuresti cam 33msec pana la Frankfurt.
Astept ziua in care satelitul va scoate mai putin, evident, la pret mai mic.
 

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Joined
Aug 18, 2005
Messages
965
Surpriză: Bucureştiul a luat faţa marilor metropole europene precum Barcelona, Madrid, Stockholm, Varşovia sau Frankfurt şi a urcat pe locul 7 în topul celor mai bune oraşe din Europa pentru IT. Iaşi şi Cluj au urcat în top 3 raportat la costuri https://www.zf.ro/business-hi-tech/...ta-marilor-metropole-europene-precum-19398593

Capitala României este primul oraş din Europa Centrală şi de Est menţionat în top, alte destinaţii din regiune fiind Varşovia (locul 15), Moscova (18), Sofia (20), Praga (22), Talin (23) şi Cracovia (24).
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,083
... pentru că e ieftin față de restul, că în rest nu prea apare în topuri pe secțiunile de viitor (start-up culture, potențial economic etc). Adică de ridicat din mocirlă slabe șanse.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,331
Sunt mai multe motive pentru asta. Uite fratele meu a lucrat vreo 2 ani in Gibraltar - locuind in Spania - si s-a intors aici, unde are salariu aproape la acelasi nivel dar chiria este cam la o treime, deci clar ii raman mai multi bani. Plus el si prietena sunt oameni de mall, cinema, etc iar acolo trebuiau sa mearga in fiecare weekend vreo 150 de km pana la primul oras mai mare.

Ma rog, acum s-a ales prafu' de vizitele la mall, mai ales de filmele la cinema, dar asta e alta treaba, tot ii raman bani mai multi in fiecare luna. :smile: Deci da, pot vedea de ce Bucurestiul a ajuns foarte interesant pentru firmele IT. Tot asta e si motivul pentru care salariul mediu in Bucuresti a crescut foarte mult in ultimul deceniu, fiind (aproape) ridicol de mult peste media Romaniei.
 
Top Bottom