Aplicatii GPS

Io-s si mai curios sa stiu daca ai observat ca discutam cu altcineva... :wink: Ori a-nceput sezonul taunilor? Stii obiceiul lor...
 
Eu când sunt pe afară țin tracker-ul (ăla custom) pe undeva prin rucsac, am ajuns la concluzia că eroarea nu crește cine știe cum din cauza asta. Doar dacă e în mașină e mai bine să fie lângă o fereastră.
 
Io-s si mai curios sa stiu daca ai observat ca discutam cu altcineva... :wink: Ori a-nceput sezonul taunilor? Stii obiceiul lor...
Locus Map cu hărți offline de la Open Andro Maps. Desigur că sunt un milion de alte apps care fac track recording. Cu mașina
chiar și Mapfactor știe. :smile:
 
Tocmai că-s foarte multe (vreau free musai), de-aia întrebasem, poate s-o brodi vreuna pe care o am instalată, dintre navigatoare. MapsMe are un soi de track recording, dar nu salvează. MapFactor doar ce-am dat-o afară din telefon, iar Here nu știe. Waze cred că nu știe.
Am instalat și eu una specializată, cu recenziile cele mai bune: Geo Tracker. Când mă-ntorceam acasă i-am dat să înregistreze nițel pe șosea. telefonul ținut pe scaunul pasagerului, că n-am holder la mașina de serviciu.
Interesant e că la prima captură șoseaua chiar face curba lină, cum se vede pe traseu și nu așa cum e pe hartă. Așa că pe Poco o să-l rebotez în Chuck Norris 4G+: el trasează șoselele. :rotf:
 

Attachments

  • Screenshot_2019-07-22-17-37-01-982_com.ilyabogdanovich.geotracker.png
    Screenshot_2019-07-22-17-37-01-982_com.ilyabogdanovich.geotracker.png
    121.6 KB · Views: 22
  • Screenshot_2019-07-22-17-37-28-858_com.ilyabogdanovich.geotracker.png
    Screenshot_2019-07-22-17-37-28-858_com.ilyabogdanovich.geotracker.png
    90.1 KB · Views: 21
Personal aș sta pe Locus. Dar mno, e bine să experimentezi dacă ai timp liber. :biggrin:
PS: Locus e free, îl cumperi dacă vrei trufandale gen hill shading, map overlays, etc... :wink:
 
Și bineînțeles că atunci când un lucru merge și merge bine, trebuie să-l strice cineva, că altfel "stă progresul în loc".
Deci de luna asta, Open Andro Maps trece cu surle și trâmbițe pe formatul Mapsforge V4, urmând ca hărțile în format V3 să nu mai fie actualizate.
Și desigur că "The only app with big issues for V4 was Locus (because of its own fork)."
Dar Locus a făcut un efort si aproape funcționează cu V4. Ca porcu' de încet face randarea. Dar asta nu e tot. Nu, că mai exista și acele renderthemes third-party, care dau clasă oricând porcăriilor default. Și cum acei dezvoltatori sunt oameni normali și care au muncit gratis, au spus fkuc you V4. Noi nu mai muncim aiurea.
Deci încă un exemplu că lucrurile se îndreaptă încet dar sigur către prăpastia progresului. :capu:
 
Forțat de poliția rutieră, am instalat și eu Waze. Numai pentru avertizări. Well, mi se pare chel rău la capitolul setări... Fie încă nu am găsit eu cum să accesez configurările. Vreau de ex. să setez eu distanța față de police la care să mă avertizeze. Gen. Se poate?
 
Nu. Waze este o mizerie în general și singurul lucru care-i bun este că este gratis plus are avertizări real time dacă drumuri sunt închise.
 
Sygic are acum un add-on cu real time traffic și înclin să-l folosesc mai mult decât Waze dar din păcate nu este chiar așa real time ca Waze.
 
Am raportat deja primele două echipaje de rutieră, pitite la Carrefour, pe A1. :dracu: Măcar că mă asigur că sâmbătă jegoșii vor sta degeaba la agățat! :mad:
 
Nu te bucura prea mult. Rapoartele de la useri noi dispar repejor...
Eu folosesc din nou Waze, tot pentru alerte în principal.
 
In mod suprinzator eu cred ca nu ai dreptate. Sunt mult mai multe rapoarte de la utilizatorii de Waze decat de la profesionisti, nu mai zic ca intre cele doua metode aproape nu exista comunicare.
 
Am ambele, dar statia este mai "live". Multi pândaci se plimba de colo-colo si pe statie se anunta unde e, cand intoarce, etc. Pe waze e doar un marcaj static.
 
Nu inteleg cu ce este rau waze?! Da, uneori (rar) te mai duce prin visini, rapoartele nu sunt farmacie de corecte, nu calculeaza rute lungi, softul poate fi imbunatatit, dar la cat costa si la cat e de raspndit si folosit, mi se pare goldean!
 
Back
Top