Salutari din Bacau. Am ajuns intregi.
Plecare din Thassos, hai sa incerc
Waze. Toate bune si frumoase, face traseul perfect da' dupa o juma' de ora a inceput cu
Searching network si asa a ramas. Daca micsoram harta vedeam traseul in schimb daca focusam pe masina vedeam o sageata albastra pe un ecran alb. Asta in conditiile in care in background eu citeam bine mersi noile postari pe xf.
Panica la doamna.
Incercam
Navigon. Acelasi traseu ca la venire. Nevasta-mea s-a uitat la mine ca la un ciine. Next.
Here WeGo. Face traseul foarte apropiat de Waze (cu trecere prin Nova Zagora in loc de Stara Zagora, nimic tragic, ambele trasee sunt OK doar ca pe la Stara e drumul mai bun oleaca) dar de la ultimul update a uitat de limba romana si nevasta-mea era prea stresata sa traduca
next roundabout third exit.
Magic Earth. Acelasi traseu cu Here, vorbeste romana, merge. Bun. Avem un backup.
Dar surpriza zilei a venit de la
Google Maps. Traseu identic 99% cu Waze, merge bine mersi cu acelasi net cu care Waze n-a vrut. Winner. Singura buba a fost ca n-am reusit sa-l fac sa vorbeasca deloc asa ca tot drumul pina la pensiunea din Giurgiu am fost pe post de portavoce.
S-a blocat de 2 ori dar am pus-o pe seama faptului ca prin munti n-am avut net si poate d'aia. Inca o chestie care mi-ar fi placut e ca sa-mi puna si viteza masinii de pe GPS. Poate in viitor. In rest a fost impecabil.
As vrea sa zic totusi ca de la Giurgiu pina acasa Waze a mers brici. Fara probleme de conectare la network de unde am dedus ca nu i-a placut ceva in roaming. Cu toate ca aveam net si cu acelasi setari Google Maps a functionat brici, Waze n-a vrut. N-am mai stat sa sap si am rezolvat problema din mers (si la propriu si la figurat).
Cam asta a fost cu aplicatiile mele GPS pe drumul tur-retur pina in Thassos.