Ce pasta/sapun de ras recomandati si pe unde gasesc? Da' pamatuf?
[...]
Cremă de ras Florena, versiunea
Sensitive de preferinţă. Ultima oară am zărit-o prin Selgros, dar cred că este de găsit şi prin alde
Care-te-fură sau altele asemenea.
Gama Arko ar fi o altă opţiune pentru cremă de ras, produsele sunt mult mai bune decât te-ar duce cu gândul preţul,
IMHO.
Săpun de ras n-am văzut de vânzare în .ro decât Balea, marcă proprie a
dm, dar mai bine nu, e caca.
Pămătufuri bune iară nu am văzut, pe ale mele le-am achiziţionat din pribegiile prin .fr şi .de (bursucii) respectiv .tr (porcinul). Nu sunt nişte chestii teribil de simandicoase dar mă descurc cu ele până devalizez Loteria.
[...]
Apropo, foloseste cineva briciul?:rulz:
Am încercat eu, prima oară cu o
shavette, apoi cu brici adevărat. La prima rezultatul era mai mult
meh iar briciul n-am reuşit să îl ascut cum trebuie cu ce aveam la îndemână, aşa că l-am pus în
stand-by, până găsesc sesterţii pentru cele necesare (pietre,
strop, ...).
[...] exista vreo alta metoda de a indeparta mirosul ala?
Cu bursucii mei nu am păţit aşa ceva, după câteva raşchetări au început să miroasă a cremă / săpun (deci mai degrabă agreabil), dar ştiu că se mai întâmplă şi ce scrii tu.
Ţi-aş sugera să procedezi cum scrie
aici sau
aici (în mare este cam acelaşi lucru) - dacă nu te descurci cu limba engleză te ajut cu plăcere cu traducerea (în principiu este vorba despre rutina recomandată după o anume perioadă de folosire a pămătufului). Cred, totuşi, că ai putea să încerci doar partea cu soluţia de oţet, merge la chestii legate de miros, bidineaua ta este debutantă deci nu prea ar trebui să fie deja îmbâcsită ca să merite toată tevatura.
L.E. Na că la săpunuri de ras de găsit în .ro uitai de L'Occitane, altminteri menţionat
acilea.