Animale de companie!

Attachments

  • IMAG0016.jpg
    IMAG0016.jpg
    129.8 KB · Views: 61
Criză de lene, chef de joacă, somn, alintat. Toate la un loc. Wtf :biggrin:
 

Attachments

  • IMG_0001_resize.JPG
    IMG_0001_resize.JPG
    185.4 KB · Views: 33
  • IMG_0002_resize.JPG
    IMG_0002_resize.JPG
    172.5 KB · Views: 30
  • IMG_0003_resize.JPG
    IMG_0003_resize.JPG
    186.7 KB · Views: 32
  • IMG_0004_resize.JPG
    IMG_0004_resize.JPG
    191.9 KB · Views: 31
  • IMG_0005_resize.JPG
    IMG_0005_resize.JPG
    179.8 KB · Views: 33
Problema se rezolvă de la sine in timp, al meu s-a apucat să roadă cablul de alimentare de la un PC și l-am descoperit abia când ajunsese la cupru pe două din cele 3 fire. Probabil a avut noroc chior să nu roadă faza. In rest doar chestii minore, cablul de la o antenă GPS și unul de la un incărcător de telefon :smile:.

Dacă nu-i dai lemne de ros cam așa face, și e bine pentru el. Povestea un amic veterinar că a venit cineva cu un iepure care "nu mai mănâncă", și săracu' avea dinții de sus atât de lungi că ieșeau afară din gură și erau incovrigați peste mandibulă. Well, nu-i văzuse nimeni.

Eu ii aduc crăci din pădure, dacă nu-s foarte groase le mănâncă cu totul. In lipsă de crăci se distrează cu o bibliotecă de la Ikea, că e nelăcuită.

Și ca aducere aminte a vremurilor trecute, experiența lu' CrHomo cu rabbitu'.
 
Veterinari prin Cluj, care ştie? :goofy:

Se dă un mâţ de două luni cu nişte urme după urechea stângă şi pe picioru' stâng, din spate. Arată ca şi cum i-a căzut păru' şi e ceva rană acolo. Help is needed, puhliz. Habar n-am ce-i chestia aia. :capu:
 
Daca aflu ceva te anunt cat de repede cu putinta.

edit: ar fi pe I Budai Deleanu din cartierul Andrei Mureseanu, la capatul lui 32. Cabinetul este intr-o casa mare, portocalie, cu pancarda VET&VET albastra. Cum mai aflu si altele daca e cazul iti voi zice.
edit2: la caini se intampla astfel de lucruri din cauza alimentatiei si nu pun probleme, uneori se rezolva doar cu regim.
edit3: mai este unul pe Constantin Brancusi, poarta de metal visinie mare, mare. Tot Vet & Vet.
 
Oki, mulţumesc, o să caut.

De la mâncare... Whiskas/Friskies Junior, în general mâncare uscată şi eventual juma' de pahar cu lapte. I-am dat şi ceva Whiskas cu raţă/miel/whatever în ceva sos, da' n-o să insist cu asta.
Iniţial am crezut că urmele or fi de la jucat/bătut cu celelalte pisici cu care era, da' urmele alea s-a mărit un pic după ce l-am adus. Ar putea oare să fie de la "şampon"? Ceva luat de la Kaufland, pt. pisici cică.

Fac poze să vedeţi despre ce-i vorba? N-am mai avut mâţ(ă) până acum.
 
Nu-i mai da whiskas şi friskies. Recomand Purina uscată (pentru mâţi mici, e ceva gen junior cred) sau Nutraline uscată baby cat şi Nutraline junior umedă. Lapte iz gud :smile:

1-2 pliculeţe de Nutraline pe zi, uscată lasă-i la discreţie în alt castronaş. Whiskas nu are carne, care este esenţială pentru pisic, în afară de whiskas supreme. Care nu-i pentru baby catz (adică până în 1 an).
 
Bine wă, da' avea urmele înainte să-l aduc aici. :capu:

O să caut şi alea, da' mai am un kil de Friskies uscată. :biggrin:
 
Fă nişte poze, da.
LE: Stay away from Whiskas şi Kitte Kat. Dă-i Purina/Friskies (same thing) şi de două ori pe săptămână conservă Gourmet (mousse sau bucăţele în sos) sau dacă te ţine, Royal Canine (e da shit, dar e 4,5 lei un pliculeţ, pe când Gourmet e 3 lei). Să aibă mereu apă proaspătă, recomand să schimbi apa de 2-3 ori pe zi. Dacă foloseşti recipiente pentru mâncare de plastic, aruncă-le şi ia-i de metal. Al meu are de plastic, dar a făcut mofturi la mâncare când i le-am schimbat cu metal; s-a învăţat prost şi acuma nu prea mai am ce-i face :frown:
Pentru litterbox: recomand nisip Sanicat, e mai scump dar ţine mai mult decât pietruicelele prăfoase uzuale; urina se dizolvă în Sanicat fără să facă bulgări şi treaba mare se acoperă ca lumea cu peliculă fină, nu miroase astfel. Strângi o dată sau de două ori pe zi ce face şi nu pui nisip în loc, după o săptămână (maxim 10 zile) arunci tot ce mai e în litterbox şi îi pui un strat nou. Stratul trebuie nivelat când faci curăţenie, fiindcă mâţa îl adună în deluşoare când îşi acoperă nevoile; stratul trebuie s aibă 3-5 cm grosime.
 
Am încercat mai multe poze, mai bine de atât nu pot, îmi ies prea arse şi n-am chef acu' de încercat poze şi ţinut mâţu'. :mad:
 

Attachments

  • 235134676585235.jpg
    235134676585235.jpg
    139.8 KB · Views: 50
Nu e de la mâncare; după cum arată, e iritaţie produsă de un parazit (râie sau ceva de genul ăla). E adevărat că poza nu e clară, dar veterinar scrie pe ea.
 
Back
Top