Animale de companie!

Meet Romy:
romy.jpg
 
Last edited by a moderator:
Scoate-o din scrumiera aia, oferă-i spaţiu, curăţă-i carapacea cu periuţa de dinţi (dacă nu e prea moale) cel puţin o dată pe lună şi cel mult o dată la două săptămâni, dă-i alimentaţie variată şi eventual câte un peştişor să-l halească. De asemenea, să îi oferi un locşor în care să iasă la suprafaţă din când în când şi să nu o freci toată ziua, fiindcă se stresează.

P.S. Am vorbit serios.
 
Scrumiera e un bol cu raza de 25-30 de cm. E tot ce am putut improviziona până cumpăr un acvariu. De câte ori am timp de ea o scot să alerge pe mochetă. Momentan nu mănâncă decât inimă de vacă deshidratată. Am mai cumpărat nişte viermişori făcuţi din peşte and other useful stuff şi îi refuză, dar bucăţelele de inimă le haleşte pofticioasă. O să îi curăţ carapacea.

Mulţumesc de sfaturi!
 
O broscuţă ţestoasă nu are nevoie de acvariu; vreau să spun că adâncimea maximă recomandată a apei este de 15-20 cm; există prin magazinele specializate nişte oribilităţi de plastic pentru broscuţe. Poţi să cumperi aşa ceva şi să despoi de palmierii din plastic şi alte briz-briz-uri inutile şi ar fi perfect pentru broscuţă. Poţi să îi dai bucăţele de banane şi morcovi. De asemenea îi plac merele, varza şi uneori cartofii. Îi oferi câte puţin din fiecare şi vezi ce preferă.
Din câte văd în poză, e tânără, deci nu o să mănânce peşte deshidratat. Ah, încă ceva: dacă refuză un anumit fel de mâncare, să nu laşi mâncarea în apă mai mult de 12 ore, se descompune şi "strică" apa.
Să nu schimbi toată apa deodată (valabil şi la acvarii; strici ciclul de azot al apei). O schimbi pe măsură ce se evaporă.
 
Meet Bobiţă - câinele de la ţară pe care nu l-am mângâiat, nervozitatea fiind una normală:

bobitza.jpg
 
Last edited by a moderator:
Nu l-am mângâiat pentru că e nervos. În schimb mănâncă ceea ce mănânc şi eu, respectiv mere văratice, acre, fapt ce îl face să-mi fie prieten.
 
Sure will, as soon as I see them again.


Şi o şoaptă pe furiş, imortalizată într-o poză... :smile:
 

Attachments

  • puffktzts.jpg
    puffktzts.jpg
    75.5 KB · Views: 357
Am primit mesajul atasat mai jos pe mail la firma. Persoana care ii e stapan nu il mai poate tine pentru ca trebuie sa plece din tara o perioada destul de lunga. Student fiind, nu am unde sa tin asa ceva. Poate careva din voi are.

See attached picture for further details.

Samoyed Siberian 2 ani, femela.
Este foarte jucausa si afectoasa. Se adapteaza foarte usor. Iubeste foarte mult copii si este foarte independenta, ca sa nu spun rasfatata.
Pentru mai multe informatii sunati 0721.323.977
 

Attachments

  • mini-p1010030.jpg
    mini-p1010030.jpg
    71.6 KB · Views: 279
Eu am 5 pisici (last time i checked at least) si un caine. Am avut si pesti de acvariu, vreo 300 cred, dar cine a stat sa ii numere, stiu doar ca am avut un acvariu XXL si unu` de marime normala. Inca mai vreau acvariu, dar nu mai vor ai mei si adevarul e ca le-as da pisicilor ceva ce sa poata "admira" toata ziua. Mai are cineva atatea animale ca sa nu ma simt singurg crazy pe aici, ca nu am apucat sa citesc toate mesajele voastre?
 
Back
Top