Animale de companie!

DSC_0015.jpgDSC_0032.jpg

In caz ca nu mai puteati de curiozitate, broscoiul e inca prin zona, bucuros ca s-a deschis sezonul de trifoi.
 
N-a mai crescut. :tongue: Pare mai deschis la carapace, asa se face primavara?
 
Tocmai am curatat un calculator apartinand unor fumatori inraiti plus doua pisici d'alea cu par lung in apartament. Obligatie de familie. De nedescris ce era inauntru. Clei. Am lucrat cu manusi chirurgicale. :zbang:

Testoasele rulz.
 
Fumat în casă este oribil. Pisici rulz însă, al meu n-a lăsat un fir în carcasă. Deh, filtre (cca 2000AD).
 
N-a mai crescut. :tongue: Pare mai deschis la carapace, asa se face primavara?

Nu-mi dau bine seama daca a mai crescut sau nu, eu zic ca da , mi-am propus sa-l masor de acum inainte, ca si eu am dubii ...
Zonele mai deschise eu cred ca sunt zone de crestere, au aparut in toamna trecuta cam inainte de ai intra in hibernare, dar da, si-a schimbat culoarea comparativ cu atunci cand l-am gasit.
 
M-am pricopsit cu un bichon havanez in vizită/grijă pentru o luna de zile. Îmi puteți spune și mie ce branduri de mâncare pentru câini sunt mai acătării, până acum a fost hranit cu croampe low cost, de alea vărsate de nici câinii comunitari de la mine de pe strada nu au vrut sa le manance, iar eu habar nu am ce sa-i cumpar. N-am primit nicio instructiune de folosire, doar carnetul de sănatate cu vaccinările la zi și promisiunea ca va fi luat cândva inapoi.
 
Depinde dacă vrei să-l mai dai înapoi și dacă stăpânii vor vrea să-i ia mâncare de-aia bună, că s-ar putea să nu mai vrea să mănânce altceva pe urmă.

Spor la periat, pare să adune toți ciulinii din curte.
 
Mi se rupe de ce o sa vrea dupa aia, cât stă la mine vreau sa-i dau ceva de calitate, sper să nu uite să și-l ia inapoi.
 
Brit Premium inteleg ca este destul de buna pentru pretul ei, fara a merge la pretul de la produsele super-premium. Eu asa ceva am luat pentru un puiut de labrador si ii si place si pare sa se si dezvolte foarte bine.
 
Tip: mancarea aia traditionala formata din carne si oase se transforma in reziduuri care daca ajung in casa .... n-o sa mai stai acolo de miros.
 
Mare grija cu trecerea de la mancare proasta la mancare buna. La inceput trebuie sa primeasca amestecat din mancarea veche cu mancarea noua, tot mai multa mancare noua. Sa fie doar mancare noua cam in 7-10 zile. Invers nu e problema. Asta ca sa nu il apuce voma si diareea cand schimbi mancarea.
 
Vomă și diaree atunci să fie, că nu am cum nici sa aflu ce a mâncat și nici de unde procura. Multumesc pentru atenționare!
Bănuiesc că decât să o las flămândă, e mai bine cu mâncare superpremiumprezidentială?
 
Cauta eventual ceva cu sub 60-65% carne. Imi scapa acum denumirea ca e de putin timp in Romania pe piata, dar e cel putin una din categoria premium-superpremium. Daca imi amintesc revin cu denumirea.
 
[trolling] Iei de-aia premium și o amesteci cu mâncare pentru iepuri, garantat 0% carne și >50% lucernă => faci media :biggrin:.
 
Apropo: am aflat cu stupoare ca iepurii nu mananca neam iarba de motocoasa ci numai d'aia luata manual, la coasa. WTF? :confused: O fi vreo explicatie?
 
Motocoasa zdrobeste iarba si automat isi pierde seva ... apoi se usuca si ii lipsesc mineralele.
Coasa taie relativ curat.
 
Dunno, al meu e uber mofturos, dar nu mai poate să mănânce iarbă (probleme cu dinții) așa că nu pot testa. Se descurcă excelent să aleagă mâncarea (boabe), cam 1/3 din mâncare nu o mănâncă; am încercat să-i luăm mâncare care conține doar ce mănâncă mai mult (acelasi producător), nu s-a atins de ea. Uneori și la chestii care-i plac mult face așa, mănâncă una de se linge pe bot, după care miroase următoarea bucată și se dă cu barba de ea (marcaj de teritoriu). Dacă s-a dat cu barba de ea nu mai mănâncă ever din bucata aia, rămâne pe post de "piatră de hotar".
 
Motocoasa zdrobeste iarba si automat isi pierde seva ... apoi se usuca si ii lipsesc mineralele.
Coasa taie relativ curat.
Ambele taie la fel, difera ce urmeaza dupa: acolo unde se foloseste motocoasa urmeaza imprastiat, adunat si balotat cu tractorul, coasa se foloseste in general acolo unde terenul nu permite mecanizarea sau unde parcela e prea mica pentru asa ceva. Toata iarba se usuca, altfel nu se poate pastra - se incinge si poate face si autoaprindere sau putrezeste. De cativa ani se practica balotatul in folie de plastic fara uscare completa, e mai yummy dar nu difera decat umiditatea, nu si cantitatea de minerale.

Dunno, al meu e uber mofturos
Asa a fost intotdeauna sau l-a ajuns batranetea?
 
Când era tânăr mânca mai variat, dar tot cu mofturi. Comportamentul teritorial e același.
 
Am fost ieri la un petshop și sofisticații ăia s-au prins că-s fazan și mi-au spus sa cumpăr Canagan. Rezultat zero, nici nu se uită la grăunțele alea, de parcă n-ar exista și am mai și cumpărat ca boul 2 kg, să fie, să-i ajungă! Or fi și astea fake.
 
Back
Top