Animale de companie!

Cioară de companie. Găsită pe un balcon de la etajul 8 în Europe House, de unde n-a mai putut să zboare. E un pui relativ mare, are pene la aripi dar nu zboară prea bine, iar pe burtă are puf. Face o gură maaaaare ca să-i dai mâncare. Veterinarul zice că n-are nimic, dar că e prea tânără ca să zboare cum trebuie și obosește repede.

Surprinzător de prietenoasă cu oamenii, stă să o tragi de toate alea, se urcă pe umăr ca un papagal mai mare, nu e deloc sperioasă. Îi place să exploreze, chiar dacă asta înseamnă să rămână agățată de galerie cu capul în jos și să-i fie frică să se mai dea jos de-acolo. Totală indiferență între ea și iepure.

O să fie găzduită la mine pe balcon câteva zile, să mai prindă puteri, după care o să încercăm s-o ducem undeva la pădure. Dacă aveți idee de cineva care are timp/spațiu pentru o pasăre de-asta...
 
Eu stau la curte si as avea unde sa o tin, dar plec din tara peste 3 zile si nu stiu daca se pune pe picioare pana atunci; riscurile sunt reprezentate de o pisica si cativa caini prin preajma, cainii nu cred ca sunt interesati dar pisica s-ar putea sa aibe ceva interes.
 
Merci. Între timp s-a rezolvat. Am ţinut-o pe balcon azi noapte, i-am mai dat mâncare şi apă, şi s-a înviorat. Am dus-o azi dimineaţă în parc la Kiseleff, că de pe-acolo e de fel, şi a fost primită ok de celelalte stăncuţe din zonă. Cum i-am dat drumul a început să ciugule chestii de prin iarbă, aşa cum le vezi pe toate făcând; în câteva minute au apărut altele, s-au uitat cam suspect dar mai mult la noi decât la ea (au început să cârâie urât de tot când ne-am apropiat iar de ea). A putut să zboare destul de mult, dar nu foarte drept :smile:. Am lăsat-o pe o cracă aranjându-şi penele.
 
Am mai luat o mâţă.
 

Attachments

  • sdfgu8934tgrg.jpg
    sdfgu8934tgrg.jpg
    272.4 KB · Views: 63
Eu am 3 catelusi si un iepuras pufos foarte dulce. O sa pun si eu cateva poze cu iepurica. :biggrin:
 
Unii dintre voi il stiu, a facut 12 ani acum cateva zile.
Desi asta ar fi echivalentul a 64 ani umani, e in continuare verde, dupa vorba, dupa port. :smile:

img3864b.jpg
 
Unii dintre voi il stiu, a facut 12 ani acum cateva zile.
Desi asta ar fi echivalentul a 64 ani umani, e in continuare verde, dupa vorba, dupa port. :smile:
LMA Bono!

Se cunoaşte că purtarea au învăţat-o de la mamă :smile:.

IMG_0940_1.jpg
 
O făcut buba, şi trebuie dat cu antibiotice şi antifungice pe spate. E mai simplu să vezi evoluţia când n-are blană. De-aia trebuie şi spălat, că se îmbâcseşte blana de la alifii. Între timp i-a trecut, dar trebuie să-i crească blana la loc.

De spălat nu e complicat (după câteva minute în apă începe să-i placă), cel mai nasol e cu uscatul, şi bumbacul se usucă mai repede decât blana aia.
 
Meet Max :smile:

Nu, nu-i al meu, când mă mut la casă o să-mi iau și eu unul :love:
 

Attachments

  • untitled-0112.jpg
    untitled-0112.jpg
    319.3 KB · Views: 27
  • untitled-0116.jpg
    untitled-0116.jpg
    283.6 KB · Views: 22
  • untitled-0223.jpg
    untitled-0223.jpg
    339.4 KB · Views: 22
:rotf:
 

Attachments

  • 123sadfp;gjioehrg.jpg
    123sadfp;gjioehrg.jpg
    249.7 KB · Views: 31
  • 123sdlknmfjiesfg.jpg
    123sdlknmfjiesfg.jpg
    203.3 KB · Views: 33
Back
Top