Animale de companie!

Nu pare sa fie persana pura. Lucru bun de altfel la cat de pretentioase si predispuse la tot felul de probleme sunt persanele.
 
Animalu' meu:smile: .

Povestea lui e simpla: Iarna trecuta l-am gasit la usa. Mi s-a facut mila de el si l-am adoptat. :biggrin:
 

Attachments

  • 20090127_144607.jpg
    20090127_144607.jpg
    225.5 KB · Views: 63
  • 20090413_122632.jpg
    20090413_122632.jpg
    156.3 KB · Views: 62
Cu ce hrăniţi pisicile pe lângă uscături?


Am pus poze numai când l-am luat, aşa că bag un update. :tongue: Destul de rar stă în loc, e destul de (aş putea spune hiper-) activ.
 

Attachments

  • 1.jpg
    1.jpg
    122.2 KB · Views: 55
  • 2.jpg
    2.jpg
    117.5 KB · Views: 49
  • 3.jpg
    3.jpg
    114.1 KB · Views: 43
  • 4.jpg
    4.jpg
    135.9 KB · Views: 54
Săr'na, ar trebui să-l prind şi odată când se joacă, să se vadă coada aia stufoasă. :tongue:
 
Zee cat a intrat in calduri. Face ca toate alea prin casa. Am reusit s-o calmez dupa ce am udat-o un pic cu apa, altfel nu mai tacea din gura.
 
Cu ce hrăniţi pisicile pe lângă uscături?
Conserva de ton in suc propriu, deci NU in ulei.
Ficat de pui pe care il pun cam 1/2 minut la microunde.
Imi mai place si Whiskas Supreme, d'alea la pliculet, mai mult insa pentru acel suc/zeama/sos.
 
Apropo, dacă vrea cineva motani de ~10 luni, deparazitaţi, vaccinaţi etc. etc. daţi-mi un PM şi vă dau un nr. de telefon să luaţi legătura cu stăpînii (Bucureşti only). Sînt rasă no-name, tărcaţi, cu diverse temperamente (hyperactiv, normal, leneş).
 
Fac apel la voi catlovers, am nevoie de ceva inside information, de ceva vreme pisicile vecinilor imi confunda curtea cu WC-ul lor personal si se răhăţesc mai peste tot. Bag seama că sunt hrănite bine, cert este că lalelele mele sunt compromise , iar curtea imi este plina de cârnăciori. Mi-aş lua un căine dresat special sa le rupă capul, insa n-as obţine decăt un switch de baligi. Intrebarea mea este, stiti vreun cat repellent eficient si safe pentru mine si plantele mele din gradina?
 
Very funny.

Fa-le WC la tine in curte, ia o litiera si pune nisip in ea. Cureti doar litiera, nu toata curtea, iesi mai ieftin decat sa asfaltezi tot :biggrin:
 
Multumesc tuturor, probabil ca ultimă instanţă voi cumpara un device din cele indicate de Quark
Quark ai ceva opinii ale utilizatorilor as fi tare curios cat sunt de eficiente. Intreb pentru că acum cativa ani aveam curtea plina de cârtiţe şi am băgat ceva bani in căteva instrumente zbârnâitoare, care s-au dovedit a fi complet ineficiente.


Mai intâi trebuie să identific ce le place atât de mult in curtea mea? Am uitat să precizez că tot aici se petrec toate ritualurile de imperechere din zonă, cu tot tacâmul, caft, iubire, mieunaturi. Cineva mi-a spus că toate astea se intamplă din cauză că nu am căine (se pare ca sunt singurul din zonă, fară niciun animal) şi cumva ele se simt in sigurantă.

Ca primă măsură am inceput sa ud in permanentă locurile unde-şi fac nevoile de obicei si mi-a mai spus cineva că nu le place mirosul de portocale, am sa incerc sa imprăştii coji prin punctele cheie, să vedem ce-o să iasă...

In rest...

Un gard mai înalt şi/sau mai bine construit decît cel actual? :tongue:

Când le-a oprit un gard? Poate doar electrificat...


O alta pisica. De preferinta foarte teritoriala

Nici nu-mi plac si nu agreez absolut deloc ideea unui animal in casa. Pe de alta parte imi sunt de ajuns cele > 4 pe care le au constant părintii mei.

O mitraliera (cu gloante de cauciuc, ca sa fie legala :tongue: ) conectata la un senzor de miscare. Ca in Alien 2. :kill:

Dacă nu sare sănge, nu-i amuzant deloc! :smile:

Il contactezi pe Neo ca sa automatizeze procesul, daca tot are chef.

Asfalteaza curtea.

Ciudat, dar fac caca şi pe platforma betonată pe care-mi parchez masina, deci asfaltarea nu ar ajuta...


Very funny.

Fa-le WC la tine in curte, ia o litiera si pune nisip in ea. Cureti doar litiera, nu toata curtea, iesi mai ieftin decat sa asfaltezi tot :biggrin:

Ideea era sa le determin să nu mai facă deloc la mine in curte, nu să le incurajez s-o faca .
 
Last edited by a moderator:
mi-a mai spus cineva că nu le place mirosul de portocale, am sa incerc sa imprăştii coji prin punctele cheie, să vedem ce-o să iasă...

Erm. Nu e o regulă. Unele reacționează urât la mirosul de citrice în general (nu doar portocale; și poți adăuga la listă chestii gen oțet sau eucalipt), dar din proprie experiență îți pot spune că nu e o chestie valabilă tot timpul. :tongue:
 
Back
Top