Animale de companie!

Discussion in 'Hobby-uri, artă, cultură, știință' started by creizi, Jul 28, 2004.

 1. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  You little perv, numai la orgii ţi-e gândul. :tongue:
   
 2. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Din păcate Gimi e mascul.
   
 3. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Pai si care e problema? Ca s-a dat liber dupa Revolutie... :biggrin:
   
 4. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  Attached Files:

 5. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Criză de lene, chef de joacă, somn, alintat. Toate la un loc. Wtf :biggrin:
   

  Attached Files:

 6. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Water pls?
  [​IMG]

  Proofz :biggrin:
  [​IMG]

  Word :biggrin:
  [​IMG]
   
 7. hulubei

  hulubei questionable intruder

 8. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Horror, în secunda 2 după ce vedeam aia îl fugăream prin casă cu satârul.
   
 9. dreamer

  dreamer Little Devil

  Eu pregateam deja mamaliga si mujdeiul... :biggrin:
   
 10. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Problema se rezolvă de la sine in timp, al meu s-a apucat să roadă cablul de alimentare de la un PC și l-am descoperit abia când ajunsese la cupru pe două din cele 3 fire. Probabil a avut noroc chior să nu roadă faza. In rest doar chestii minore, cablul de la o antenă GPS și unul de la un incărcător de telefon :smile:.

  Dacă nu-i dai lemne de ros cam așa face, și e bine pentru el. Povestea un amic veterinar că a venit cineva cu un iepure care "nu mai mănâncă", și săracu' avea dinții de sus atât de lungi că ieșeau afară din gură și erau incovrigați peste mandibulă. Well, nu-i văzuse nimeni.

  Eu ii aduc crăci din pădure, dacă nu-s foarte groase le mănâncă cu totul. In lipsă de crăci se distrează cu o bibliotecă de la Ikea, că e nelăcuită.

  Și ca aducere aminte a vremurilor trecute, experiența lu' CrHomo cu rabbitu'.
   
 11. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Ai scos de la naftalina vremurile si amintirile :tongue:
   
 12. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Veterinari prin Cluj, care ştie? :goofy:

  Se dă un mâţ de două luni cu nişte urme după urechea stângă şi pe picioru' stâng, din spate. Arată ca şi cum i-a căzut păru' şi e ceva rană acolo. Help is needed, puhliz. Habar n-am ce-i chestia aia. :capu:
   
 13. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Daca aflu ceva te anunt cat de repede cu putinta.

  edit: ar fi pe I Budai Deleanu din cartierul Andrei Mureseanu, la capatul lui 32. Cabinetul este intr-o casa mare, portocalie, cu pancarda VET&VET albastra. Cum mai aflu si altele daca e cazul iti voi zice.
  edit2: la caini se intampla astfel de lucruri din cauza alimentatiei si nu pun probleme, uneori se rezolva doar cu regim.
  edit3: mai este unul pe Constantin Brancusi, poarta de metal visinie mare, mare. Tot Vet & Vet.
   
 14. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Oki, mulţumesc, o să caut.

  De la mâncare... Whiskas/Friskies Junior, în general mâncare uscată şi eventual juma' de pahar cu lapte. I-am dat şi ceva Whiskas cu raţă/miel/whatever în ceva sos, da' n-o să insist cu asta.
  Iniţial am crezut că urmele or fi de la jucat/bătut cu celelalte pisici cu care era, da' urmele alea s-a mărit un pic după ce l-am adus. Ar putea oare să fie de la "şampon"? Ceva luat de la Kaufland, pt. pisici cică.

  Fac poze să vedeţi despre ce-i vorba? N-am mai avut mâţ(ă) până acum.
   
 15. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Nu-i mai da whiskas şi friskies. Recomand Purina uscată (pentru mâţi mici, e ceva gen junior cred) sau Nutraline uscată baby cat şi Nutraline junior umedă. Lapte iz gud :smile:

  1-2 pliculeţe de Nutraline pe zi, uscată lasă-i la discreţie în alt castronaş. Whiskas nu are carne, care este esenţială pentru pisic, în afară de whiskas supreme. Care nu-i pentru baby catz (adică până în 1 an).
   
 16. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Bine wă, da' avea urmele înainte să-l aduc aici. :capu:

  O să caut şi alea, da' mai am un kil de Friskies uscată. :biggrin:
   
 17. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Fă nişte poze, da.
  LE: Stay away from Whiskas şi Kitte Kat. Dă-i Purina/Friskies (same thing) şi de două ori pe săptămână conservă Gourmet (mousse sau bucăţele în sos) sau dacă te ţine, Royal Canine (e da shit, dar e 4,5 lei un pliculeţ, pe când Gourmet e 3 lei). Să aibă mereu apă proaspătă, recomand să schimbi apa de 2-3 ori pe zi. Dacă foloseşti recipiente pentru mâncare de plastic, aruncă-le şi ia-i de metal. Al meu are de plastic, dar a făcut mofturi la mâncare când i le-am schimbat cu metal; s-a învăţat prost şi acuma nu prea mai am ce-i face :frown:
  Pentru litterbox: recomand nisip Sanicat, e mai scump dar ţine mai mult decât pietruicelele prăfoase uzuale; urina se dizolvă în Sanicat fără să facă bulgări şi treaba mare se acoperă ca lumea cu peliculă fină, nu miroase astfel. Strângi o dată sau de două ori pe zi ce face şi nu pui nisip în loc, după o săptămână (maxim 10 zile) arunci tot ce mai e în litterbox şi îi pui un strat nou. Stratul trebuie nivelat când faci curăţenie, fiindcă mâţa îl adună în deluşoare când îşi acoperă nevoile; stratul trebuie s aibă 3-5 cm grosime.
   
 18. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Am încercat mai multe poze, mai bine de atât nu pot, îmi ies prea arse şi n-am chef acu' de încercat poze şi ţinut mâţu'. :mad:
   

  Attached Files:

 19. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Nu e de la mâncare; după cum arată, e iritaţie produsă de un parazit (râie sau ceva de genul ăla). E adevărat că poza nu e clară, dar veterinar scrie pe ea.
   
 20. Mistral

  Mistral Alien

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice